Στη Λέσβο η Αντζελίνα Τζολί- Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την επίσκεψη στη χώρα μας (photos)

10:20 17/3/2016 - Πηγή: iPop

Στη Λέσβο βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ, Αντζελίνα Τζολί. Η επίσκεψη της έχει στρέψει τα διεθνή βλέμματα για ακόμα μια φορά στη χώρα μας και έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Η ηθοποιός έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στις 8 παρά δέκα το πρωί μ΄ένα λευκό ΙΧ και δύο μαύρα βανάκια. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες τονίζουν πως θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Μόρια και στο Καρά Τεπέ. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο ξενοδοχείο και θα αναχωρήσει από το νησί

στις 2 τα ξημερώματα.

Να τονισθεί πως το απόγευμα της Τετάρτης η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό στο Μαξίμου ο οποίος της είπε στην αρχή της συνάντησής τους:

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη ειδικά στα βόρεια σύνορα. Γνωρίζω ότι επισκεφθήκατε τα κέντρα υποδοχής στον Πειραιά. Η κατάσταση εκεί είναι καλύτερη. Έχουμε 30.000 ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στην ελληνική ενδοχώρα λόγω ενεργειών χωρών της βαλκανικής οδού


Η Αντζελίνα Τζολί επίσης επισκέφθηκε την Τετάρτη κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Αθήνα και δήλωσε πως σκοπός της επίσκεψής της είναι να ενισχύσει το έργο της Ύπατης Αρμοστείας τονίζοντας:

Βρίσκομαι σήμερα εδώ προκειμένου να ενισχύσω τις προσπάθειες της Ύπατης Αρμοστείας, αλλά και της ελληνικής Κυβέρνησης, ώστε να επιταχυνθούν διαδικασίες της επείγουσας αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης

Η επίσκεψη της Τζολί στην Ελλάδα έχει ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν και παράλληλα έχει στρέψει τα βλέμματα στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά η Daily Mail σε εκτενή άρθρο της αναφέρθηκε στην επίσκεψη της Πρέσβειρας στη χώρα μας και τόνισε πως «ήρθε για να βοηθήσει τους πρόσφυγες».

photo:Menelaos Myrillas / SOOC, papadakis Press/Wenn.com

The post Στη Λέσβο η Αντζελίνα Τζολί- Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την επίσκεψη στη χώρα μας (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα