Στη δημοσιότητα φωτογραφία του νεκρού μακελάρη του Βερολίνου- Είχαν προειδοποιηθεί οι γερμανικές Αρχές για τον δράστη

19:38 23/12/2016 - Πηγή: iPop

Φωτογραφία- σοκ του νεκρού μακελάρη του Βερολίνου στο Μιλάνο δόθηκε στη δημοσιότητα. Στη φωτογραφία φαίνεται ο νεκρός Amri λίγο μετά τα πυρά που δέχθηκε απ’ τους αστυνομικούς στην Ιταλία. Η φωτογραφία δόθηκε στην δημοσιότητα απ’ την ιστοσελίδα iltempo.it.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, οι Μαροκινές Αρχές είχαν προειδοποιήσει δύο φορές τις γερμανικές Αρχές για τον Τυνήσιο δράστη. Ειδικότερα, η αντιτρομοκρατική

υπηρεσία του Μαρόκου ενημέρωσε την Παρασκευή ότι οι Αρχές της χώρας είχαν προειδοποιήσει μέσα στο 2016 δύο φορές τις γερμανικές σχετικά με τον Τυνήσιο δράστη.

Οι προειδοποιήσεις είχαν γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου και στις 11 Οκτωβρίου. Στις γραπτές αναφορές τους οι μαροκινές Αρχές ανέφεραν πως επρόκειτο για εξτρεμιστή με διασυνδέσεις με το ISIS.

Θυμίζουμε ότι ο Amri έπεσε νεκρός απ’ τα πυρά αστυνομικών στο Μιλάνο τα ξημερώματα της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο ρουτίνας που έγινε, ο ίδιος δεν έδειξε τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε προς τους αστυνομικούς, τραυματίζοντας τον έναν. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά σκοτώνοντάς τον.

Η φωτογραφία του Anis Amri- Προσοχή σκληρή εικόνα

Νωρίτερα, η Άνγκελα Μέρκελ σε δηλώσεις της τόνισε την ανάγκη να επιταχυνθούν οι απελάσεις μεταναστών που δεν δικαιούνται άσυλο μετά την επίθεση στην «καρδιά» του Βερολίνου.

Photo: iltempo.it.

The post Στη δημοσιότητα φωτογραφία του νεκρού μακελάρη του Βερολίνου- Είχαν προειδοποιηθεί οι γερμανικές Αρχές για τον δράστη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα