Στα ράφια το βιβλίο του Παπακωνσταντίνου που καίει πολλούς!

13:28 23/4/2016 - Πηγή: iPop

Στα ράφια των βιβλιοπωλείων βρίσκεται από σήμερα το βιβλίο του Παπακωνσταντίνου με τίτλο: «GAME OVER Η αλήθεια για τη κρίση».

Στο βιβλίο του ο πρώην υπουργός Οικονομικών εκθέτει με λεπτομέρειες τα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν της σύνοψής του πρώτου Μνημονίου. Μάλιστα η ημέρα κυκλοφορίας του δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς σήμερα συμπληρώνονται 6 χρόνια από το Καστελόριζο.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου αφηγείται συζητήσεις και περιστατικά τα οποία συνέβησαν με την παρουσία του

στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, τον Ντομινίκ Στρος Καν στο Νταβός, τον Ιανουάριο του 2010 και τις παρασκηνιακές κινήσεις των Αμερικανών καθώς και τις ενέργειες που έκανε ο ίδιος και ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Να θυμίσουμε πως ήδη είχαν κυκλοφορήσει αποσπάσματα του βιβλίου στα οποία συμπεριλαμβάνονταν καυτές αποκαλύψεις σχετικά με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία του ζητούσαν να «δώσει» τον Βενιζέλο.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών στις 430 σελίδες του βιβλίου του παραδέχεται διαχειριστικά λάθη στην εφαρμογή του, αναφέρει τις ενδοκυβερνητικές εντάσεις και τις αντιδράσεις εντός του ΠΑΣΟΚ ενώ ασκεί έντονη κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη στάση του.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός αναφέρεται στην υπόθεση Λαγκάρντ και τον τρόπο που έδρασε, την Εξεταστική Επιτροπή και την παραπομπή του σε δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο.

Photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Στα ράφια το βιβλίο του Παπακωνσταντίνου που καίει πολλούς! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα