Νέα έρευνα στην Mossack Fonseca για τα Panama Papers

11:52 23/4/2016 - Πηγή: iPop

Την Παρασκευή οι αρχές του Παναμά προχώρησαν σε νέα έρευνα στα γραφεία της Mossack Fonseca για τα Panama Papers καθώς νέες πληροφορίες έκαναν λόγο για «πιθανή παρουσία στο κτίριο εγγραφών που αφορούν στη διαχείριση της εταιρείας Mossack Fonseca».

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε έπειτα από «νέες πληροφορίες» που έλαβαν οι αρχές «σχετικά με την πιθανή παρουσία στο κτίριο εγγραφών που αφορούν στη διαχείριση της εταιρείας Mossack Fonseca» σύμφωνα με τις δηλώσεις του εισαγγελέα Javier Caraballo ο οποίος διεξάγει

την έρευνα.

«Η έρευνα αποσκοπεί επίσης στην αναζήτηση πληροφοριών για τις εταιρείες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κατονομάστηκαν από τα Μέσα Ενημέρωσης για πιθανή διάπραξη αδικημάτων», επισήμανε ο κ. Caraballo στους δημοσιογράφους και συμπλήρωσε:

Εντοπίσαμε μεγάλη ποσότητα εγγράφων, τα οποία θεωρείται πως ανήκουν στην εταιρεία

Σύμφωνα με τον ίδιο, η δικηγορική εταιρεία αρχειοθετεί την πλειοψηφία των εγγράφων της σε ψηφιακή μορφή σε περισσότερους από 100 διακομιστές.

Το σχόλιο της Mossack Fonseca

«Την προθυμία της να συνεργαστεί στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη» ανακοίνωσε η δικηγορική εταιρεία Mossack Fonseca και διαβεβαίωσε πως τα έγγραφα που βρίσκονται στα γραφεία της περιέχουν «πληροφορίες» οι οποίες βρίσκονται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης.

The post Νέα έρευνα στην Mossack Fonseca για τα Panama Papers appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα