Στα χέρια των αρχών και ο δεύτερος δράστης του Μετρό στις Βρυξέλλες

10:59 25/3/2016 - Πηγή: iPop

Και ο δεύτερος τρομοκράτης που σκόρπισε τον θάνατο στο Μετρό των Βρυξελλών είναι στα χέρια των βελγικών αρχών, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η De Standaard.

O δράστης φέρεται να βρισκόταν δίπλα στον Khalid El Bakraoui στην επίθεση στο Μετρό στις Βρυξέλλες, κατά την οποία έχασαν την ζωή τους 20 άνθρωποι.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη

ανώτατοι αξιωματούχοι έκαναν γνωστό ότι πιστεύεται πως υπάρχει και δεύτερος δράστης της επίθεσης στο Maalbek. Όμως οι αρχές δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν εάν ο δράστης είχε ξεφύγει ή είχε σκοτωθεί κατά την έκρηξη.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες έκαναν γνωστό ότι οι κάμερες ασφαλείας του Μετρό είχαν καταγράψει έναν δεύτερο άνδρα με μια μεγάλη τσάντα, δίπλα στον El Bakraoui.

Τονίζεται πως τα στοιχεία δείχνουν ότι 5 άτομα πραγματοποίησαν τις βομβιστικές επιθέσεις.

Εάν ισχύει αυτό, όπως και η παραπάνω πληροφορία για τη σύλληψη του δεύτερου δράστη του Μετρό, τότε αυτό θα σημαίνει ότι τρεις δράστες είναι νεκροί, ένας έχει συλληφθεί κι ένας καταζητείται.

Νέος ύποπτος στο στόχαστρο

Την ίδια στιγμή ένας ακόμα ύποπτος για τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες φέρεται να μπαίνει στο στόχαστρο των αρχών. Σύμφωνα με την De Morgen, o Σύρος Al Hamed Naim, πρέπει να εμπλέκεται με κάποιο τρόπο με το χτύπημα στη βελγική πρωτεύουσα.

Η εφημερίδα μεταδίδει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στις λίστες που κυκλοφόρησαν στις ευρωπαϊκές υπηρεσίες μετά τις επιθέσεις της Τρίτης. Η De Morgen επισημαίνει ότι ο Σύρος Al Ηamed φέρεται να σχετίζεται και με τις επιθέσεις στο Παρίσι.

The post Στα χέρια των αρχών και ο δεύτερος δράστης του Μετρό στις Βρυξέλλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα