Σωθήκαμε: Βρέθηκε επιτέλους το μυστικό για να νικήσεις το hangover!

17:13 26/3/2017 - Πηγή: iPop

Πόσες φορές έχεις σηκωθεί με hangover μετά από την έξοδο της προηγούμενης ημέρας; Ξέρεις, εκείνο το συναίσθημα που δεν ξέρεις ποιος είσαι, τι φύλο είσαι και το σημαντικότερο όλων σε ποια εποχή βρίσκεσαι. Που σηκώνεσαι από το κρεβάτι για να πας στον καναπέ χωρίς κανέναν λόγο και ακούγοντας τα πουλάκια να κελαηδούν, έχεις την αίσθηση ότι σπάνε το δρόμο με κομπρεσέρ στο μπαλκόνι σου. Εκείνο το απεχθές συναίσθημα τέλος πάντων.

Θα έχεις ακούσει σίγουρα για προληπτικά γιατροσόφια του στυλ,

«μια κουταλιά λάδι πριν βγεις» ή «ένα depon» πριν πέσεις για ύπνο, τα οποία δεν έχουν φέρει κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να ανακατεύεσαι περισσότερο μετά από 1,2,3..15 παραπάνω ποτηράκια. Ή για συνταγές «ειδικών» της επόμενης ημέρας, όπως ο φυσικός χυμός ή το ένα ποτήρι γάλα.

Η συντακτική ομάδα του ipop.gr κατάφερε το αδιανόητο. Μετά από χρόνια εμπεριστατωμένων ερευνών και σκληρών δοκιμασιών, βρήκαμε τη λύση. Τέρμα οι πονοκέφαλοι, οι ανακατωσούρες και γενικά το «δεν μπορώ» της επόμενης ημέρας. Τέρμα η κώφωση από το «1» στο volume της τηλεόρασης και το τρύπημα στο τύμπανο από το χτύπημα στο σταθερό τηλέφωνο.

Η λύση είναι μια. Μην πιεις τις «κάλτσες» σου! «Ακούς»; Τίποτα δεν μπορεί να σε συνεφέρει, αν την προηγούμενη ημέρα είπες «θα κάτσω ακόμα λίγο» στην παρέα σου και κατέληξες κατευθείαν να περιμένεις να ανοίξει ο φούρνος της γειτονιάς για να πάθεις έγκαυμα από τη τυρόπιτα. Ούτε θα γίνεις καλά με ένα ποτήρι γάλα το Σάββατο, όταν την Παρασκευή το βράδυ βγήκες για ένα «χαλαρό» ποτάκι με τους κολλητούς και κατέληξες να κυλιέσαι στα πατώματα σε «πιατάδικο».

«Παν μέτρον άριστον» που λένε οι μαμάδες και μην πιεις πολύ που έλεγαν οι αρχαίοι και θα δεν θα νιώσεις ποτέ ξανά τις παρενέργειες του hangover. Ή το ανάποδο; Τέλος πάντων μην πίνεις δίχως αύριο.

The post Σωθήκαμε: Βρέθηκε επιτέλους το μυστικό για να νικήσεις το hangover! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα