Στη Ferrari το πρώτο Grand Prix της Formula1(Pics/Vid)

14:30 26/3/2017 - Πηγή: iPop

Ιδανικό ξεκίνημα για την Scuderia Ferrari και τον Sebastian Vettel, που έστησαν το δικό του πάρτι στην πίστα του Albert Park της Μελβούρνης, θριαμβεύοντας στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ο ομόσταυλός του Kimi Raikkonen κατετάγη τέταρτος ενώ στις θέσεις δύο και τρία πλασαρίστηκαν οι οδηγοί της Mercedes,

Lewis Hamilton και Valtteri Bottas.

Ο αγώνας κρίθηκε στο κομμάτι της στρατηγικής. O Hamilton που είχε κατακτήσει την poll position εκκίνησε τον αγώνα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα και οδηγούσε την κούρσα μέχρι τον 18ο γύρο, όταν και μπήκε στα pit stops. Βγαίνοντας ξανά στην πίστα κόλλησε πίσω από την Red Bull του Max Verstappen, μην μπορώντας να τον προσπεράσει παρά το γεγονός πως ήταν ο ταχύτερος του αγώνα σε εκείνο το χρονικό σημείο.

‘Έξι γύρους αργότερα, μπήκε και ο Vettel sτα pit stops, όμως βγαίνοντας πλασαρίστηκε μπροστά από τον Hamilton που παρέμενε κολλημένος πίσω από τον Verstappen και από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν έχασε ποτέ ξανά τα ηνία του αγώνα. Οι επόμενοι γύροι αποδείχτηκαν τυπική διαδικασία για τον Γερμανό, που πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν δίνοντας τη δυνατότητα σε εκατομμύρια τιφόζι να πανηγυρίσουν. Όπως φαίνεται h Ferrari επέστρεψε για τα καλά!

That winning feeling for @ScuderiaFerrari and Sebastian Vettel #AusGP #F1 pic.twitter.com/t2DKaVY8TK

Formula 1 (@F1) March 26, 2017

Photos-Vid/Πηγή: Formula1.com

The post Στη Ferrari το πρώτο Grand Prix της Formula1(Pics/Vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα