Νέο video δείχνει τη στιγμή που ο δράστης του Λονδίνου τρέχει οπλισμένος προς τους αστυνομικούς

15:33 26/3/2017 - Πηγή: iPop

Νέο video είδε το φως της δημοσιότητας απ’ τα βρετανικά ΜΜΕ, το οποίο δείχνει τον δράστη του Λονδίνου την ώρα που τρέχει οπλισμένος προς τους αστυνομικούς.

Ο Khalid Masood ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος, καθώς επιχειρεί, έχοντας στα χέρια του μαχαίρια, να επιτεθεί στους αστυνομικούς έξω απ’ το Βρετανικό Κοινοβούλιο.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο δράστης έπεσε νεκρός από αστυνομικά

πυρά, ενώ είχε προλάβει, δυστυχώς, να πληγώσει θανάσιμα με το μαχαίρι του έναν αστυνομικό, τον Keith Palmer.

Το video- ντοκουμέντο λήφθηκε απ’ τον μποξέρ Frazer Clarke, ο οποίος ήταν λίγα μέτρα πιο μακριά.

Στο video ακούγονται και δύο πυροβολισμοί, οι οποίοι σηματοδοτούν τη στιγμή κατά την οποία οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας πυροβολούν και σκοτώνουν τον 52χρονο Khalid Masood.

Θυμίζουμε ότι απ’ την επίθεση έχασαν την ζωή του 4 άτομα και υπήρξαν πάνω από 40 τραυματίες.

Δείτε το συγκλονιστικό video:

«Μοναχικός λύκος» ο δράστης του Λονδίνου | Μπορεί να μην κατανοηθεί ποτέ το κίνητρό του

Στο μεταξύ, οι βρετανικές Αρχές επιμένουν ότι ο 52χρονος Khalid Masood, ο οποίος αιματοκύλησε στο Λονδίνο την περασμένη Τετάρτη, έδρασε ως «μοναχικός λύκος», ενώ πλέον θεωρούν και πιθανό να μην κατανοηθεί ποτέ το κίνητρό του.

Ο αναπληρωτής βοηθός Επιτρόπου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, ανακοίνωσε πως δεν φαίνεται ότι είχαν σχεδιαστεί περαιτέρω επιθέσεις.

Ακόμα πιστεύουμε ότι ο Masood έδρασε μόνος του εκείνη την μέρα. Αν έδρασε μόνος του, η αστυνομία χρειάζεται να δώσει μια όσο το δυνατόν κατανοητή εξήγηση για τα κίνητρα του δράστη ώστε να καθησυχάσει τους πολίτες του Λονδίνου. Πρέπει όλοι να αποδεχτούμε ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην κατανοήσουμε ποτέ γιατί το έκανε αυτό. Η εξήγηση αυτή μπορεί να πέθανε μαζί του

The post Νέο video δείχνει τη στιγμή που ο δράστης του Λονδίνου τρέχει οπλισμένος προς τους αστυνομικούς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα