Σκέψεις που αλλάζουν τα δεδομένα: Οι ΗΠΑ ενδεχομένως ν’ απαγορεύσουν τα laptop σ’ όλες τις πτήσεις

08:25 29/5/2017 - Πηγή: iPop

Σε σκέψεις οι οποίες αν γίνουν πράξεις θ’ αλλάξουν τα δεδομένα στα ταξίδια προχωρούν οι ΗΠΑ, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας της χώρας.

Μιλώντας στο Fox News, o John Kelly είπε πως οι αμερικανικές Αρχές είναι πιθανό να απαγορεύσουν τη μεταφορά laptop στην καμπίνα των αεροπλάνων σ’ όλες τις πτήσεις εσωτερικού

κι εξωτερικού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ΗΠΑ έχουν στόχο «ν’ ανεβάσουν τον πήχη» όσον αφορά την ασφάλεια των αερομεταφορών και να εντείνουν τους ελέγχους στις χειραποσκευές των επιβατών.

Ο Υπουργός συνέχισε λέγοντας πως οι τρομοκράτες «έχουν εμμονή» με την κατάρριψη των αεροσκαφών, «ιδίως αν είναι ένα αμερικανικό αεροσκάφος, ιδίως αν είναι γεμάτο με Αμερικανούς».

Θυμίζουμε ότι η αμερικανική Κυβέρνηση αποφάσισε τον Μάρτιο ν’ απαγορεύσει τη μεταφορά laptop σ’ όλες τις πτήσεις από 10 διεθνή αεροδρόμια χωρών όπως η Τουρκία, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με προορισμό τις ΗΠΑ.

Ο John Kelly χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη κίνηση ως μέρος της προσπάθειας για προστασία από «μια πραγματικά προηγμένη απειλή», ωστόσο, διευκρίνισε ότι δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για το πότε θα εφαρμοστεί η απαγόρευση.

Photo: Getty

The post Σκέψεις που αλλάζουν τα δεδομένα: Οι ΗΠΑ ενδεχομένως ν’ απαγορεύσουν τα laptop σ’ όλες τις πτήσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα