Η βασίλισσα του Instagram: Η 3χρονη που ντύνεται και φωτογραφίζεται όπως οι διασημότερες γυναίκες του πλανήτη!

20:03 28/5/2017 - Πηγή: iPop

Ξεκίνησε σαν μια πολύ ωραία ιδέα που είχε η μαμά της, για της μάθει με τον τρόπο που αρμόζει σε ένα παιδί της ηλικίας της, κάποια σκληρά αλλά αληθινά πράγματα για τη ζωή. Οι φωτογραφίσεις της όμως τείνουν να εξελιχθούν στο απόλυτο trend του Instagram και δικαίως αν θέλετε να λάβετε υπόψη και τη δική μας γνώμη.

⭐️May the 4th be with you ⭐️ Here's to strong women. May we know them. May we be them. May we raise them. . . . . . #girlpower #girlboss #starwars

#maytheforcebewithyou #carriefisher #princessleia #scoutstolemystyle

A post shared by Scout Penelope (@hello.scout) on May 4, 2017 at 7:01am PDT

Η 3χρονη Scout Larson λοιπόν έχει εξελιχθεί σε φαινόμενο του Instagram και έχει αναγκάσει μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία να ασχοληθούν με την περίπτωσή της αφού όπως θα δείτε και εσείς οι φωτογραφίες της είναι πραγματικά απίστευτες.

Nothing says #girlpower quite like Frida Kahlo. #scoutstolemystyle

A post shared by Scout Penelope (@hello.scout) on Jan 7, 2017 at 4:15pm PST

Μιλώντας στη Huffington Post, η μητέρα της εξηγεί πως στη μικρή άρεσε πάντα να ντύνεται διαφορετικά. Οι φωτογραφήσεις με αυτό το κόνσεπτ όμως ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια όταν και διαγνώστηκε η γιαγιά της με καρκίνο του μαστού.

#twinning with the infinitely amazing @davidbowie #scoutstolemystyle

A post shared by Scout Penelope (@hello.scout) on Jan 13, 2017 at 8:30am PST

«Θέλησα να κάνουμε κάτι για να απασχολούμε το μυαλό μας αλλά σιγά σιγά θέλησα να μεταλαμπαδεύσω στη Scout τη δύναμη και την πρωσοπικότητα των ισχυρών γυναικών του κόσμου προκειμένου να είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε της τύχει», δηλώνει η μαμά της αξιολάτρευτης μικρής.

When I think of a resilient & determined woman, @drewbarrymore is the first to come to mind. TAG @DREWBARRYMORE in the comments so that she can see this! AND Huge shoutout to @halocollective for being down for all of my custom tee ideas! #twinningtuesday #scoutstolemystyle

A post shared by Scout Penelope (@hello.scout) on Oct 4, 2016 at 1:06pm PDT

Σιγά, σιγά όμως λόγω και της μεγάλης επισκεψιμότητας στο λογαριασμό αλλά και του ενδιάφέροντος που έδειξαν τα αμερικανικά ΜΜΕ στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Scout εξελίχθηκε στην απόλυτη ντίβα του Instagram.

If you don't love Bill Murray, are you even alive? This photo re-creation is near and dear to my heart. Ever since I was a kid, Bill Murray has been my favorite actor. So, of course we had to shoot this one! . . . . . #girlpower #girlboss #billmurray #scoutstolemystyle

A post shared by Scout Penelope (@hello.scout) on May 16, 2017 at 8:45am PDT

Έτσι, όπως βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες, η 3χρονη έχει αφήσει τους πάντες άναυδους με τις μεταμφιέσεις της σε Adele, σε Carrie Fisher ή Frida Kahlo, ακόμα και σε David Bowie και Malala Yousafzai.

Don't feel stupid if you don't like what everyone else pretends to love. – @emmawatson . . . . . . #girlpower #girlboss #emmawatson #hermione #scoutstolemystyle

A post shared by Scout Penelope (@hello.scout) on May 13, 2017 at 5:50pm PDT

Εκτός από την προβολή, η οικογένεια της μικρής έμαθε και ευχάριστα νέα για τη γιαγιά η οποία ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας της και τώρα μπορεί μαζί με την εγγονή της να φωτογραφίζεται σαν άλλη σταρ του σινεμά.

This #twinningtuesday is dedicated to the strong, talented, and beautiful @selenagomez TAG @SELENAGOMEZ so she can see this! ⭐️ #scoutstolemystyle #selenagomez

A post shared by Scout Penelope (@hello.scout) on Sep 27, 2016 at 4:59pm PDT

Photos/Πηγή: hello.scout/Instagram

The post Η βασίλισσα του Instagram: Η 3χρονη που ντύνεται και φωτογραφίζεται όπως οι διασημότερες γυναίκες του πλανήτη! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Instagram, 3χρονη,Instagram, 3chroni