Σφοδρή κριτική Μεϊμαράκη σε Μητσοτάκη

01:11 24/12/2015 - Πηγή: iPop

Σφοδρή κριτική έκανε ο Ε. Μεϊμαράκης στον Κ. Μητσοτάκη, λίγες μέρες μετά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας τον μάλιστα ότι τον έχει προσβάλλει με ορισμένες εκφράσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΝΔ, Ε. Μεϊμαράκης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεφύγει μια δυο φορές και έχει κάνει ορισμένες προσεγγίσεις προσβλητικές για εμένα».

Την ίδια στιγμή, αναφερόμενος και πάλι στον κ. Μητσοτάκη είπε πως, όντας γιος πρώην Πρωθυπουργού, δεν θα

έπρεπε να κάνει λόγο για «βαρωνίες».

Σχετικά με το Σύμφωνο Συμβίωσης, ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε και πάλι τον κ. Μητσοτάκη πως, ενώ γνώριζε πως δεν μπορούσε να πάει στην Βουλή για την ψήφιση, του ζήτησε να πει δημόσια τι θα ψήφιζε.

«Είναι γνωστή η θέση μου, ξέρουν οι πάντες ότι θα ψήφιζα αυτή τη συγκεκριμένη διάταξη. Μην μου κάνει μάθημα αυτός που έλειπε από την εκλογή του Προέδρου της Ν.Δ.», ήταν τα λόγια του κ. Μεϊμαράκη.

«Τον παρακαλώ πολύ να μην προκαλεί. Λέει ότι δεν έχω προτάσεις, ενώ δεν τις έχει διαβάσει. Η ανανέωση δεν είναι συνώνυμο της ηλικίας», σημείωσε ο Ε. Μεϊμαράκης εν συνεχεία.

Ακομα δήλωσε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του ούτε φαβορί αλλά ούτε και outsider για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο τα τελικά αποτελέσματα του πρώτου γύρων των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ:

Σε σύνολο 404.078 ψηφοφόρων, ο Β. Μεϊμαράκης συγκέντρωσε ποσοστό 39,8% και 160.823 ψήφους, ο Κυρ. Μητσοτάκης 28,5% και 115.162 ψήφους, ο Απ. Τζιτζικώστας 20,3% και 82.028 ψήφους, ενώ ο Αδ. Γεωργιάδης έλαβε 11,4% και 46.065 σταυρούς.

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών θα γίνει στις 10 Γενάρη.

Διαβάστε τι είχε δηλώσει ο Κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο iPop.gr, ενόψει των εκλογών της ΝΔ.

The post Σφοδρή κριτική Μεϊμαράκη σε Μητσοτάκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα