Σε γοητεύει κάποιος που δεν είναι ο τύπος σου; Αυτός είναι ο λόγος!

14:32 17/4/2017 - Πηγή: iPop

Έχεις πιάσει τον εαυτό σου πολλές φορές να γοητεύεται από κάποιον ο οποίος δεν είναι ο τύπος σου; Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό! Οι άνθρωποι ελκύονται από άλλους ανθρώπους οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τα αναδυόμενα στοιχεία του εαυτού τους και τις ανάγκες τους.

Όπως εξηγούν οι ψυχολόγοι, συνήθως τείνουμε να γοητευόμαστε απ’ το διαφορετικό, απ’ το απρόσμενο όταν βρισκόμαστε σε μια φάση αλλαγής.

Με λίγα λόγια, εάν ο πρώην σου, ο οποίος αντιπροσωπεύει αυτό που λέμε «το καλό παιδί» σε απογοήτευσε, τότε είναι πολύ πιθανό η επόμενη ερωτική σου περιπέτεια να είναι με κάποιον ο οποίος αντιπροσωπεύει

«το κακό παιδί».

Φυσικά, αυτό γίνεται υποσυνείδητα και λίγες φορές είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρισκόμαστε και τους λόγους οι οποίοι μας οδηγούν στο να κάνουμε σχέση με άτομα, τα οποία δεν είναι του τύπου μας!

Ακόμα, όμως, κι αυτό το άτομο, το οποίο φαινομενικά δεν μας ταιριάζει και δεν είναι ο τύπος μας, στην πραγματικότητα σίγουρα κρύβει χαρακτηριστικά τα οποία μας ταιριάζουν.

Πρέπει να θυμάσαι πως για να ταιριάζεις με κάποιον και να προχωρήσεις μαζί του, δεν είναι απαραίτητο να φαίνεται εξ’ αρχής, ούτε να είναι αντιληπτό το match σας στα άτομα που είναι έξω απ’ τη σχέση σας.

Όταν επιλέγεις σύντροφο, λειτουργούν μια σειρά από παράγοντες, οι οποίοι σε βοηθούν να καταλάβεις εάν το άτομο το οποίο έχεις απέναντί σου, είναι κατάλληλο για σένα.

Όπως, άλλωστε, έχουν δείξει πρόσφατες έρευνες, μέσω ενός φιλιού μπορείς να καταλάβεις εάν ταιριάζεις μ’ έναν άνθρωπο κι εάν είναι πιθανός μελλοντικός σύντροφος.

The post Σε γοητεύει κάποιος που δεν είναι ο τύπος σου; Αυτός είναι ο λόγος! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα