Σε φρούριο μετατρέπεται το Λονδίνο για την αλλαγή του χρόνου

10:49 31/12/2015 - Πηγή: iPop

Σε φρούριο, όπως, όλα δείχνουν θα μετατραπεί το Λονδίνο, καθώς μετά την ακύρωση των εκδηλώσεων στις Βρυξέλλες αποφασίστηκε να βγουν στους δρόμους του πάνω από 3.000 αστυνομικοί, έτσι ώστε να νιώθουν πιο ασφαλείς οι πολίτες.

Όπως έχει σημειωθεί, κάθε ένοπλος αστυνομικός του Λονδίνου, το βράδυ της αλλαγής του χρόνου, θα βρίσκεται σε υπηρεσία αφού η Scotland Yard ανακάλεσε τις

άδειες περισσότερων από 2.000 αστυνομικών.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τις αρμόδιες αρχές λόγω του φόβου που υπάρχει για τρομοκρατική επίθεση αν και, όπως σημειώνουν δε υπάρχει καμιά συγκεκριμένη αναφορά να δηλώνει πως θα συμβεί κάτι στο Λονδίνο.

Τα εισιτήρια έχουν ξεπουληθεί για την επίσημη επίδειξη πυροτεχνημάτων στην περιοχή South Bank και η αστυνομία συνιστά σε όσους δεν έχουν προμηθευτεί να κάτσουν σπίτι.

Τι τόνισε αξιωματούχος της αστυνομίας;

«Το σχέδιο αστυνόμευσης παραμένει υπό συνεχή αναθεώρηση. Αυξημένος θα είναι, όμως, ο αριθμός των ενόπλων αξιωματικών».

Τι δήλωσε ο συνταξιούχος αξιωματικός Met Graham Wettone;

«Οι ένοπλοι αστυνομικοί θα κάνουν τα πάντα για να αποτραπούν τρομοκρατικές ενέργειες».

Τι γίνεται στις Βρυξέλλες;

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις για την Πρωτοχρονιά, λόγω έντονων φόβων για τρομοκρατική επίθεση, όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα.

Η ανακοίνωση έγινε από το Δήμαρχο των Βρυξελλών, ενώ να σημειώσουμε πως μέχρι την Τρίτη, αν και οι φόβοι υπήρχαν, είχε ανακοινωθεί πως δεν ακυρωθεί καμία εκδήλωση.

The post Σε φρούριο μετατρέπεται το Λονδίνο για την αλλαγή του χρόνου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα