Σε αναμονή των κρίσιμων αποφάσεων για τον ΟΑΣΘ

08:04 27/9/2016 - Πηγή: iPop

Σήμερα, Τρίτη, αναμένονται οι κρίσιμες αποφάσεις για τον ΟΑΣΘ, αφού έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) και τους νομικούς συμβούλους του οργανισμού. Στη συνάντηση αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα συνεχιστεί η συνεχιζόμενη επίσχεση εργασίας των υπαλλήλων.

Θυμίζουμε

πως η συνάντηση της Δευτέρας διακόπηκε απ’ την κινητοποίηση των υπαλλήλων με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ να εμφανίζεται αισιόδοξος σε δηλώσεις του ότι θα βρεθεί λύση.

«Έχω την αίσθηση ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην εξεύρεση της χρυσής τομής. Ωστόσο, προκειμένου να βγουν και πάλι τα αστικά λεωφορεία στους δρόμους η διοίκηση του οργανισμού, ενδέχεται να προσφύγει και πάλι στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, ή ακόμα και αγωγή, κατά άλλων προσώπων».

Ο Πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ τόνισε:

Πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Θα μείνουμε στον δρόμο για όσο καιρό χρειαστεί, μέχρι να μας καταβάλουν τα δεδουλευμένα τριών μηνών. Αυτή η απεργία είναι η αρχή, θα είμαστε στο δρόμο για όσο χρειαστεί, αυτό είναι σωστό, εσύ να μην πληρώνεις κι εγώ να απεργώ, Πρόεδρε δώσε μας λεφτά, να πάμε στη δουλειά μας, να βγουν τα αστικά

Photo: INTIME NEWS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

The post Σε αναμονή των κρίσιμων αποφάσεων για τον ΟΑΣΘ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα