Σαν δυο σταγόνες νερό …και δεν είναι καν συγγενείς!

13:01 24/9/2014 - Πηγή: iPop

Στα φιλαράκια όταν η Rachel είχε χωρίσει με τον Rosh και έλεγε πως τον είχε ξεπεράσει, σύστησε στην υπόλοιπη παρέα τον Rush… τον καινούριο της σύντροφο ο οποίος «τυχαία» ήταν σαν τον χαμένο δίδυμο αδερφό του Rosh. Αυτό, όμως, έγινε στα πλαίσια μίας σειράς και φυσικά τόσο τον Rosh όσο και τον Rush τους είχε υποδυθεί το ίδιο πρόσωπο, ο David Schwimmer.

Στην πραγματική ζωή, όμως, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

χωρίς να έχουν κάποια συγγένεια!

Ο φωτογράφος Francois Brunelle, τα τελευταία 14 χρόνια ασχολείται με το project «I’m not a look-alike!» και φωτογραφίζει ανθρώπους που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και συνολικά έχει βγάλει πάνω από 230 ασπρόμαυρα πορτραίτα!

Ο Brunelle πρόσφατα έκανε έκθεση με 58 πορτραίτα από το συγκεκριμένο project στο Museo Nacionlal de la Fotografia de Colombia, στην Bogotá.

Βεβαίως, δεν είναι μόνο στο εξωτερικό αυτές οι περιπτώσεις. Μπορείς να τις συναντήσεις και στην Ελλάδα. Εμείς βρήκαμε μία τέτοια περίπτωση μέσα στην οικογένεια μας –κυριολεκτικά και μεταφορικά! Παρατηρήσαμε, φτιάχνοντας αυτό το άρθρο πως η Λία Τσαπανίδου –η αδερφή της Πόπης ντε!- και η Μαρία Παππά – ρεπόρτερ στο star channel- μοιάζουν πάρα πολύ! Έτσι σου επισυνάπτουμε μία φωτογραφία των δύο για να μας πεις και εσύ αν μοιάζουν!

Photos: Francois Brunelle

The post Σαν δυο σταγόνες νερό …και δεν είναι καν συγγενείς! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα