Σάλος για τα λεγόμενα Κυρίτση σχετικά με τις επιλογές της Κυβέρνησης

11:04 27/5/2016 - Πηγή: iPop

Σάλος έχει ξεσπάσει σχετικά με τα λεγόμενα Κυρίτση αναφορικά με τις επιλογές της Κυβέρνησης. Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα του εκπροσώπου Τύπου της, Γιώργου Κουμουτσάκου που σχολίασε τις δηλώσεις του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Γιώργου Κυρίτση.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος απηύθυνε κάλεσμα μέσω twitter σε αντίσταση στα κηρύγματα κυνισμού, φθόνου και διχασμού και παράλληλα έκανε λόγο για «υπόθεση Δημοκρατίας και προϋπόθεση εθνικής ύπαρξης».

Καλημέρα σε όλες και όλους. Αντίσταση στα κηρύγματα κυνισμού, φθόνου και διχασμού. Είναι υπόθεση Δημοκρατίας και προϋπόθεση εθνικής ύπαρξης.

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) May 27, 2016

Ενώ επίσης τόνισε πως πρόκειται για μια «ακραία διχαστική δήλωση», η οποία «αποκάλυψε τη στρατηγική φθόνου που με κυνισμό ακολουθεί και εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τι δήλωσε ο Γ. Κυρίτσης;

Το πρωί της Παρασκευής ο Γ. Κυρίτσης προσπάθησε να σώσει τα λεγόμενα του λέγοντας:

«Εννοούσα τα ευπορότερα στρωματά, τις κατά τεκμήριο εύπορες κοινωνικές ομάδες, που έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στις δυνάμεις του ‘Ναι’ στο δημοψήφισμα και τα χαμηλότερα ποσοστά στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου»

Ενώ πρόσθεσε: «Οι λαϊκές δυνάμεις που ψηφίσαν όχι στο δημοψήφισμα δεν τάχτηκαν υπέρ του Μνημονίου αλλά ψηφίσαν τον Σεπτέμβριο τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαχειριστεί καλύτερα το Μνημόνιο».

Να θυμίσουμε πως ο Γ. Κυρίτσης σε άρθρο του στην εφημερίδα Αυγή τόνισε: «Η Κυβέρνηση διεξάγει ταξικό πόλεμο. Γι’ αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει»

The post Σάλος για τα λεγόμενα Κυρίτση σχετικά με τις επιλογές της Κυβέρνησης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα