Σαμπουαν stop και τα μαλλιά σου θα βρουν τον χαμένο εαυτό τους

12:55 23/7/2017 - Πηγή: iPop

Όπως κάθε εποχή, μια μόδα χάθηκε και μια άλλη έρχεται να πάρει τη θέση της. Η νέα συνήθεια που κερδίζει όλο και περισσότερο κόσμο είναι η παύση της χρήσης του σαμπουάν. Ίσως στην αρχή να ακούγεται κάπως περίεργο- και για ορισμένους βρώμικο- αλλά δεν είναι τόσο κακό όσο νομίζεις.

Το “no poo” , όπως ονομάστηκε αυτή η νέα τάση, μπορεί να επιφέρει μία σειρά θετικών επιδράσεων στα μαλλιά σου. Είσαι έτοιμη να τις ακούσεις;

Τα μαλλιά σου επιστρέφουν στο
φυσιολογικό pH

Τα σαμπουάν χαλάνε την ισορροπία του pH των μαλλιών σου. Σταματώντας τη χρήση του τα μαλλιά σου βρίσκουν ξανά τις φυσιολογικές τους βαθμίδες. Έτσι βελτιώνουν την υγεία τους.

Η πιτυρίδα ανήκει στο παρελθόν

Σίγουρα όταν σταματάς να χρησιμοποιείς σαμπουάν δεν σταματά να πλένεις τα μαλλιά σου. Πολλοί αντικαθιστούν το σαμπουάν με μαγειρική σόδα. Μια από τις βασικές της ενέργειες είναι η καταπολέμηση της πιτυρίδας. Στην αρχή της χρήσης, ίσως νιώθεις μια λιπαρότητα στις ρίζες των μαλλιών σου. Σύντομα, όμως, τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τη δύναμη της σόδας.

Το κεφάλι σου θα επιστρέψει στην κανονικότητα

Τα σαμπουάν κάνουν τα μαλλιά να λαδώνουν ή να γίνονται ξηρά. Όταν σταματάς το σαμπουάν το κρανίο σου βρίσκει τις δικές του ισορροπίες και καταπολεμά αυτά τα φαινόμενα. Σύντομα βρίσκει την υγεία του και κάνει τη ζωή σου ευκολότερη.

Φριζάρισμα τέλος

Τα μαλλιά σου θα πάψουν να πηγαίνουν ακανόνιστα προς όλες τις κατευθύνσεις. Το φυσικό λάδι που παράγει ο οργανισμός εμποδίζει τα μαλλιά να φριζάρουν. Τα προϊόντα που υπόσχονται θαύματα απέναντι σε αυτό το πρόβλημα συχνά δημιουργούν προβλήματα στα μαλλιά και τα κάνουν να φαίνονται αφύσικα.

Δες τα μαλλιά σου να αυξάνονται

Εντύπωση έχει προκαλέσει πως το πάχος των μαλλιών αυξάνεται. Συνέχεια ξεπηδούν καινούργιες τρίχες. Το μαλλί σου θα γίνει πυκνό και ωραίο.

Μήπως τώρα έχει αρχίσει να σου ακούγεται διαφορετικά η ιδέα να αφήσεις στην άκρη τα χημικά σου σαμπουάν και να αναζητήσεις πιο φυσικές επιλογές που θα σου λύσουν τα χέρια;

Photos: elitedaily.com

The post Σαμπουαν stop και τα μαλλιά σου θα βρουν τον χαμένο εαυτό τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα