Πυρά Βούτση κατά των δανειστών

17:17 22/12/2016 - Πηγή: iPop

Σκληρή επίθεση κατά των δανειστών εξαπέλυσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Σχολιάζοντας τις απαιτήσεις τους για ακόμα μεγαλύτερες περικοπές στις συντάξεις έκανε λόγο για «βλακείες άνευ προηγουμένου».

Κατά τη διάρκεια συζήτησης του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Πρόεδρος σημείωσε μιλώντας στο πινγκ- πονγκ το οποίο πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών «καλό είναι αυτά τα μηνύματα να πηγαίνουν και να έρχονται αναμεταξύ μας για να ξέρουν κι αυτοί τα όρια της λογικής,

όχι τις κόκκινες γραμμές, όρια λογικής για να υπάρξουν έγκαιρα οι συμφωνίες».

Ο Νίκος Βούτσης επίσης, αναφέρθηκε σε «φωνές» που, όπως τόνισε «απαντούν ότι στην Ελλάδα υπάρχει πολύ λίπος, ότι τώρα βγαίνουν οι λίρες από τα στρώματα, αυτά είναι βλακείες» ενώ σημείωσε:

«Επαναλαμβάνω ότι είναι βλακείες όλα αυτά στα tweet, ότι χρειάζεται περισσότερο παρέμβαση επί του ασφαλιστικού, του συνταξιοδοτικού, ότι είναι ακόμη υψηλό και πρέπει να πέσει, θου φυλακή το στόματί μου».

«Η οικογενειακή οικονομία, δεν είναι ασφαλώς η αντίληψή μας, αλλά στην Ελλάδα αν δεν υπήρχε τότε οι άνθρωποι θα πέθαιναν στα κάρα. Πως πιστεύουν όλοι αυτοί που λένε αυτές τις βλακείες ότι έχουν επιβιώσει τόσο καιρό οι άνεργοι, όσοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την ημιαπασχόληση, τους χαμηλούς μισθούς» δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε:

Στην Ελλάδα οι συνταξιούχοι, συντηρούν τα εγγόνια τους, τα παιδιά τους, τους άνεργους. Έλεος πια με αυτές τις ανοησίες

Διαβάστε επίσης:

Κυβερνητικές διευκρινίσεις για το «καρφί» του Τσίπρα: «Δεν αφορούσε τον Σόιμπλε»

photo:Nick Paleologos / SOOC

The post Πυρά Βούτση κατά των δανειστών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα