«Συναγερμός» στο κέντρο του Βερολίνου- Σε εξέλιξη έρευνες

16:53 22/12/2016 - Πηγή: iPop

Συναγερμός σήμανε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο του Βερολίνου και συγκεκριμένα σε εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στην περιοχή Πρεντσλάουερ Μπεργκ. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα έχει σταματήσει και η διέλευση των τοπικών τρένων και των τραμ. Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή.

Την πληροφορία για τον συναγερμό μετέδωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel η οποία επισήμανε πως δεν είναι

σαφής ο λόγος για τον οποίο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο εν λόγω σημείο.

Θυμίζουμε, πως μετά το αιματοκύλισμα στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το δράστη που έχει επικηρυχθεί για 100.000 ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τον δράστη:

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του Ανίς Άμρι, του νεαρού Τυνήσιου που θεωρείται ο βασικός ύποπτος της επίθεσης, βρέθηκαν κυρίως στην πόρτα του φορτηγού που χρησιμοποιήθηκε την Δευτέρα.

Μάλιστα, σε σχετικό του άρθρο το γερμανικό περιοδικό, Der Spiegel, αποκαλύπτει ότι ο Άνις Άμρι είχε προσφερθεί πριν από μόλις δύο μήνες να αναλάβει αποστολή αυτοκτονίας.

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, την Πέμπτη εξέφρασε την ελπίδα η αστυνομία θα συλλάβει άμεσα τον καταζητούμενο άνδρα.

Διαβάστε επίσης:

Βερολίνο: Τα δακτυλικά αποτυπώματα του Τυνήσιου υπόπτου βρέθηκαν στο μοιραίο φορτηγό-Video

The post «Συναγερμός» στο κέντρο του Βερολίνου- Σε εξέλιξη έρευνες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα