Πυρά Schulz σε Schäuble για τη συζήτηση περί Grexit

08:24 20/2/2017 - Πηγή: iPop

Κι ενώ ο Schäuble αλλάζει στάση, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν απείλησε με Grexit, o Martin Schulz εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, χαρακτηρίζοντας ως «επικίνδυνη» την πρόσφατη «φλυαρία» για Grexit.

O υποψήφιος Καγκελάριος της Γερμανίας σημείωσε ακόμα ότι «πρέπει να αντιταχθούμε αποφασιστικά κατά εκείνων οι οποίοι διχάζουν την Ευρώπη», αφήνοντας αιχμές προς πολλές πλευρές.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA), ο Martin Schulz υπογράμμισε ότι όποιος στρέφει την Ευρώπη και τη Γερμανία

την μια κατά της άλλης διαπράττει αμάρτημα ως προς το μέλλον της χώρας του.

Δεν είναι συνετό να έρχεται προς συζήτηση συνεχώς το θέμα της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Πρέπει να αντιταχθούμε αποφασιστικά κατά εκείνων οι οποίοι διχάζουν την Ευρώπη. Γι’ αυτό και η πρόσφατη φλυαρία για το Grexit είναι επικίνδυνη

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως εν μέσω παγκόσμιας ανησυχίας, θα πρέπει η Ευρώπη να παραμείνει ενωμένη. Για τον Μ. Schulz στην Ευρώπη θα πρέπει οι μικροί και οι μεγάλοι να συζητούν ως ίσος προς ίσον κι αυτό πρόσθεσε πως είναι και η καλύτερη προστασία για τις θέσεις εργασίας στη Γερμανία.

The post Πυρά Schulz σε Schäuble για τη συζήτηση περί Grexit appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα