Υμηττός: Βρέθηκε νεκρός μετά από 3 μήνες ο εξαφανισμένος αστυνομικός

20:00 9/7/2017 - Πηγή: iPop

Το πτώμα που βρέθηκε σε πολύ προχωρημένη αποσύνθεση και εντόπισαν περιπατητές στον Υμηττό, άνηκε στον 38χρονο Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τα τέλη Απριλίου.

Από το σειριακό αριθμό του όπλου, ταυτοποιήθηκε ότι είναι υπηρεσιακό πιστόλι και ανήκει στον 38χρονο Αντώνη Δημοτάκη που είχε εξαφανιστεί στα τέλη Απριλίου, μία ημέρα πριν αναλάβει καθήκοντα στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Νωρίτερα, η σορός ενός άνδρα σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε στην περιοχή της «Κυρά Ελένης» στην Καισαριανή, περίπου μισή ώρα μετά τις δύο το μεσημέρι, ίσως δώσει και

τέλος στα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με μία εξαφάνιση.

Οι περιπατητές που είχαν σοκαριστεί ενημέρωσαν ένα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής οι οποίοι στη συνέχεια ενημέρωσαν την Αστυνομία, ενώ είχε μεταβεί στο σημείο ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Η ταυτότητα του νεκρού είναι δύσκολο να εντοπιστεί, εξαιτίας της κατάστασης που βρίσκεται η σορός. Παρόλα αυτά, από στοιχεία προκύπτει ότι μπορεί να αφορά τον 38χρονο Αντώνη Δημοτάκη, αστυνομικό που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην Καισαριανή, στις 25 Απριλίου, ο οποίος καθώς έφευγε είχε πάρει μαζί του μόνο το πιστόλι του.

Αναμένονται τις επόμενες ώρες η νεκροψία – νεκροτομή και η ταυτοποίηση του νεκρού με τη μέθοδο DNA.

The post Υμηττός: Βρέθηκε νεκρός μετά από 3 μήνες ο εξαφανισμένος αστυνομικός appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα