Ψήσε τα κουνούπια

09:01 16/5/2014 - Πηγή: iPop

Τα κουνούπια άρχισαν ήδη να κάνουν την εμφάνιση τους, αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι φέτος εξαφανίστηκαν έστω και για ένα μήνα! Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Βζζζζ Βζζζ Βζζζζ γύρω από το κρεβάτι σου, την ώρα που παλεύεις να κοιμηθείς. Συμφωνούμε ότι είναι εκνευριστικό; Συμφωνούμε!

Αν βάλουμε και τα τσιμπήματα στην εξίσωση, είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως με το που δεις ένα κουνούπι σκέφτεσαι τρόπους εξόντωσης. Αυτό το τυπάκι, που βλέπεις στη φωτογραφία,

ο Johannnes Vogl, σιχαίνεται τα κουνούπια σε τέτοιο βαθμό που σχεδίασε και κατασκεύασε ένα φλογοβόλο, του οποίου μοναδικός σκοπός ύπαρξης είναι να σκοτώνει κουνούπια!

Το δημιούργημα ονομάζεται Moskitofänger (που κακώς μεταφράζεται σε Mosquito Catcher) έχει διαστάσεις 54 x 25 x 12 cm (…δεν το λες και διακριτικό!) και ουσιαστικά είναι ένα μακρύκανο όπλο. Πατάς τη σκανδάλη, η λακ εκτοξεύεται και ο αναπτήρας ενεργοποιείται ταυτόχρονα. Δημιουργείται φλόγα και το κουνούπι γίνεται ψητό!

Γιατί χρειάζεται ένα τροποποιημένο φλογοβόλο για να σκοτώσει τα ενοχλητικά κουνούπια; Δεν έχουμε ιδέα. Κατά πόσο είναι ασφαλές να χρησιμοποιείς ένα φλογοβόλο ενώ είσαι στο κρεβάτι επίσης δεν έχουμε ιδέα! Ωστόσο, είναι εκπληκτικό!

The post Ψήσε τα κουνούπια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα