Μην ντρέπεσαι, μπορείς κι εσύ να τον επιμηκύνεις!

22:00 15/5/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις το πρόβλημα, αλλά δεν τολμάς να το παραδεχτείς ούτε στον εαυτό σου. Βασανίζεσαι, δυσκολεύεσαι, αλλά έχεις αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να αλλάξει. Εύχεσαι να ήταν μακρύτερος, αλλά η φύση δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Εν τω μεταξύ, εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μοιράζονται την ίδια αγωνία, αλλά ποτέ ως τώρα δεν το εξέφρασαν δημοσίως. Μόνο οι Ιάπωνες. Μόνο αυτοί τόλμησαν να παραδεχτούν ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και πρέπει να διορθωθεί. Και η λύση είναι μία: να τον επιμηκύνεις.

Το πρόβλημα

Ο αντίχειράς σου είναι κοντός.

Μην μας παρεξηγείς, όχι υπερβολικά κοντός, δεν είσαι δα και νάνος, απλώς τόσο κοντός ώστε να μην μπορεί να σεργιανίσει τις οθόνες των smartphones. Οι οθόνες όλο και αυξάνονται σε μέγεθος και οι κατασκευαστές βγάζουν στην κυκλοφορία smartphone που είναι σχεδόν τόσο μεγάλα όσο κάποια tablets. Επειδή αυτό έχει αρχίσει να γίνεται βασικό πρόβλημα για μερικούς χρήστες, να μην τους αφήνει να κοιμηθούν τα βράδια, να τους απασχολεί διακαώς, ευτυχώς βρέθηκε η λύση.

Ιάπωνες σχεδίασαν έναν ειδικά διαμορφωμένο αντίχειρα ειδικά για να επιμηκύνεις το δάχτυλο κατά 1,5 εκατοστό. Μπορεί να μη σου φαίνεται πολύ, αλλά οι Ιάπωνες ειδικοί (;) μας διαβεβαιώνουν ότι είναι ακριβώς όσο χρειάζεσαι για να φτάνει το δαχτυλάκι σε πρωτόγνωρα μονοπάτια πάνω στο smartphone.

Ο συμπαθέστατος ψεύτικος αντίχειρας ζυγίζει 11 γραμμάρια, είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη και κοστίζει περίπου 15 δολάρια. Δυστυχώς, προς το παρόν, αυτό το κουφό gadget διατίθεται μόνο στην Ιαπωνία, οπότε αν πας προς τα εκεί φέρε μας κι εμάς.

Photos: thanko.jp

The post Μην ντρέπεσαι, μπορείς κι εσύ να τον επιμηκύνεις! appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
κοντος αντιχειρας, ψευτικος αντιχειρας
Τυχαία Θέματα