Κατακράτηση υγρών πως θα γλιτώσεις;

07:01 16/5/2014 - Πηγή: iPop

Ξυπνάς και αντί να νιώθεις ανάλαφρος/η και ξεκούραστος/η νιώθεις ένα τεράστιο πρήξιμο και κοιτώντας την κοιλία σου, σκέφτεσαι ότι τη νύχτα που πέρασε σε απήγαγαν εξωγήινοι και σου έβαλαν ένα φουσκωμένο μπαλόνι μέσα σου. Όχι μην κάνεις άρρωστα σενάρια, η άσχημη διατροφή που έκανες τελευταία, το άγχος και η κατακράτηση υγρών που έρχεται σαν αποτέλεσμα αυτών, δεν σου επιτρέπει να κλείσεις τα ματάκια σου και να πέσεις στην αγκαλιά του Moρφέα σαν πουλάκι. Κάτι πρέπει να κάνεις όμως και μάλιστα άμεσα

γιατί αυτό εκτός από κόπωση σε κάνει και κακόκεφη.

Μπορεί να νομίζεις πως αν κλείσεις το στόμα σου και σταματήσεις να πίνεις μέχρι και νερά θα δεις την κοιλιά σου να μπαίνει μέσα, κάνεις όμως λάθος, το κόλπο που θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς είναι το αντίθετο, πρέπει να πίνεις πολλά, όσα πιο πολλά υγρά μπορείς και ειδικότερα νερό.

Θα ξεσκουριάσεις, θα πας στην τουαλέτα λίγες φορές περισσότερο από το κανονικό αλλά θα σταματήσεις να έχεις αυτό το εσωτερικό μπαλόνι.
Κόψε για λίγες μέρες το αλάτι ή έστω περιόρισε τις ποσότητες που καταναλώνεις.

Φάε ένα γιαουρτάκι, η ζύμωση που κάνει στο στομάχι σου και τα ένζυμα που περιέχει θα σε κάνουν να νιώσεις πως αδυνάτησες.

Τέλος μην κάθεσαι με τα πόδια συνεχώς κάτω, την ώρα που βλέπεις τηλεόραση βάλε δύο- τρία μαξιλάρια από κάτω τους για να τα σηκώσεις πιο ψηλά, η κυκλοφορία του αίματος σου θα βοηθήσει πολύ.

The post Κατακράτηση υγρών πως θα γλιτώσεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα