Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 60χρονος για την δολοφονία στην Πανόρμου

11:45 23/10/2016 - Πηγή: iPop

Την Τρίτη θα απολογηθεί τελικά ο συνταξιούχος αστυνομικός για τη δολοφονία στην Πανόρμου, καθώς το πρωί της Κυριακής ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα.

Ο 60χρονος δράστης μίλησε σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από την Ευελπίδων και τόνισε, πως βρίσκονταν σε άμυνα, ενώ παράλληλα ζήτησε συγνώμη.

Σε βάρος του πρώην αστυνομομικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της παράνομης οπλοχρησίας.

Θυμίζουμε, πως ο πρώην αστυνομικός και

υποψήφιος με την Χρυσής Αυγή στις εκλογές του 2012 την Παρασκευή πυροβόλησε και με τρεις σφαίρες τον 62χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, στους Αμπελόκηπους.

Ο δράστης ο οποίος διέφυγε πεζός σε λιγότερες από 24 ώρες μετέβη μόνος του στη ΓΑΔΑ όπου και παρέδωσε το όπλο του εγκλήματος. Μάλιστα φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος και να τόνισε πως «ήταν απλά η κακιά στιγμή».

Σύμφωνα με τους γείτονες των δύο ανδρών είχαν εδώ και καιρό διαμάχη μεταξύ τους.

Τα αίματα, όμως, την Παρασκευή άναψαν ξανά εξαιτίας καμερών που είχε εγκαταστήσει στο μπαλκόνι του, αλλά και στο γυμναστήριο του ο 62χρονος.

The post Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 60χρονος για την δολοφονία στην Πανόρμου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα