Στον εισαγγελέα οδηγείται ο συνταξιούχος αστυνομικός που ευθύνεται για τη δολοφονία στην Πανόρμου

09:59 23/10/2016 - Πηγή: iPop

Στον εισαγγελέα για να απολογηθεί θα οδηγηθεί την Κυριακή ο συνταξιούχος αστυνομικός που ευθύνεται για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην Πανόρμου.

Ο 60χρονος δράστης ο οποίος το πρωί του Σαββάτου παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ όπου επίσης παρέδωσε και το όπλο του εγκλήματος δηλώνει μετανιωμένος και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τονίζει, πως «ήταν απλά η κακιά στιγμή».

Ο πρώην αστυνομικός αναμένεται μάλιστα κατά την απολογία του να ισχυριστεί ότι δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από το θύμα και έτσι αναγκάστηκε

να προβεί στην εν λόγω πράξη.

Θυμίζουμε, πως ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην Μεσσηνία, στις εκλογές του 2012, την Παρασκευή το απόγευμα πυροβόλησε τον 62χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, στους Αμπελόκηπους.

Κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι γνώριζαν και τους δύο ανέφεραν πως αφορμή στάθηκαν οι κάμερες που είχε τοποθετήσει στο μπαλκόνι του αλλά και στο γυμναστήριο ο 62χρονος. Ενώ πρόσθεσαν ότι οι άνδρες είχαν τσακωθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο πρώην αστυνομικός αφού πυροβόλησε τον άτυχο γυμναστή τρεις φορές τράπηκε σε φυγή με τα πόδια.

Διαβάστε επίσης:

Νέες πληροφορίες για το φονικό στην Πανόρμου- Ποια ήταν η αιτία;

The post Στον εισαγγελέα οδηγείται ο συνταξιούχος αστυνομικός που ευθύνεται για τη δολοφονία στην Πανόρμου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα