Προστάτεψε το βασίλειό σου στο Armies of Dragons

11:00 8/9/2014 - Πηγή: iPop

Το Armies of Dragons είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο App Store και Play Store και να περάσεις ατελείωτες ώρες μέσα στο φανταστικό σου βασίλειο.

Προσπάθησε να αμυνθείς από τις τεράστιες στρατιές, που θέλουν το βασίλειο σου και γίνε ο πιο ξακουστός αρχηγός. Προπόνησε τους στρατιώτες σου και χτίσε ένα δυνατό

στρατό. Αγόρασε πιο δυνατούς μαχητές για να ενισχύσουν τις πιθανότητες της νίκης σου. Φτάσε στο επίπεδο που θα καλείς μυθικά τέρατα για να σε βοηθήσουν στις μάχες σου.

Μέσα από το Armies Of Dragons θα μπορέσεις να περάσεις αρκετό χρόνο, σκεπτόμενος τις στρατηγικές που μπορείς να ακολουθήσεις και τις επιλογές που πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις. Το παιχνίδι έχει δώδεκα επίπεδα με οκτώ πίστες το καθένα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ξεκλειδώνεις νέους και πιο δυνατούς χαρακτήρες, βρίσκεις θησαυρούς, πολεμάς και αμύνεσαι από εχθρούς. Δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς καθόλου αφού απαιτεί συνεχή σκέψη και εγρήγορση.

Το μόνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πως κάποια έξτρα πράγματα στο παιχνίδι δεν παρέχονται δωρεάν, αλλά είναι με κανονική πληρωμή για όσους επιθυμούν κάτι περισσότερο. Αυτό βέβαια δεν θα επηρεάσει καθόλου το παιχνίδι σου, εάν δεν θέλεις να δώσεις χρήματα.

Δείτε παρακάτω το Trailer του παιχνιδιού:

The post Προστάτεψε το βασίλειό σου στο Armies of Dragons appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα