Προφυλακίσθηκε ο «δράκος» του Αμαρουσίου

12:01 30/5/2016 - Πηγή: iPop

Προφυλακισθέος κρίθηκε την Δευτέρα ο «δράκος» του Αμαρουσίου ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή. Όπως επισημαίνουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες ο 39χρονος αρχικά θα μεταφερθεί στην ψυχιατρική των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά τους στις φυλακές Τρίπολης.

Οι δικηγόροι του γνωστοποίησαν πως ο «δράκος» του Αμαρουσίου ομολόγησε τις επιθέσεις σε βάρος έξι γυναικών αλλά υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό τον βιασμό τονίζοντας πως ήθελε μόνο να μειώσει το γυναικείο φύλο επειδή είχε υποστεί ερωτική απογοήτευση.

Από την πλευρά

του ο ανακριτής ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Να θυμίσουμε πως ο «δράκος» του Αμαρουσίου την Κυριακή οδηγήθηκε στο σημείο του φόνου της Αγραφιώτου χωρίς, όμως, να φαίνεται να τον γνωρίζει.

Επίσης ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, στην πολύωρη ανάκριση, σύμφωνα με πληροφορίες «άρχισε να δίνει στις Αρχές τις πρώτες ενδείξεις» όπως τόνισε αξιωματικός της Ασφάλειας.

Ενώ δήλωσε πως μια φορά είχε επιτεθεί σε μία γυναίκα που βρίσκονταν σε σουπερμάρκετ στη συνέχεια το αρνήθηκε και είπε πως ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο.

The post Προφυλακίσθηκε ο «δράκος» του Αμαρουσίου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα