Πριν το κάνεις σκέψου καλά- Ποιο κατοικίδιο είναι ιδανικό για ΄σένα;

16:56 30/9/2016 - Πηγή: iPop

Το τελευταίο διάστημα δηλώνεις έτοιμος να πάρεις κατοικίδιο. Το έχεις σκεφτεί καλά ή έτσι απλά το λες; Αν δεν το έχεις κάνει τότε σίγουρα θα πρέπει να βάλεις κάτω τα πάντα. Η απόκτηση δεν είναι μια απόφαση που μπορείς να πάρεις έτσι γρήγορα. Είναι μια απόφαση που έχει να κάνει με τη ζωή σου, καθώς αποτελεί μεγάλη δέσμευση.

Βρήκαμε, λοιπόν, μερικές ερωτήσεις που πριν πάρεις κατοικίδιο θα πρέπει να τις θέσεις στον εαυτό σου και θα σε βοηθήσουν πολύ.

Πόσο χρόνο έχεις; Αν πάρεις σκύλο θα πρέπει να διαθέτεις για την φροντίδα του και τις βόλτες του χρόνο. Αν πάρεις γάτα τα
πράγματα είναι πιο εύκολα.Φεύγεις συχνά από το σπίτι; Αν απουσιάζεις όχι απλά ώρες αλλά ακόμα και αρκετές μέρες το μήνα από το σπίτι μην φερθείς εγωιστικά. Μην μπεις στη διαδικασία να πάρεις κατοικίδιο γιατί θα το αφήνεις συνεχώς μόνο του και θα είναι δυστυχισμένο.Έχεις τον χώρο που χρειάζεται; Δεν μπορείς να πάρεις ένα μεγαλόσωμο σκύλο αν για παράδειγμα μένεις σε μια μικρή γκαρσονιέρα. Αν πάλι μένεις σε μεγάλο σπίτι και έχει και κήπο όποιο κατοικίδιο και να πάρεις θα ξετρελαθεί.

The post Πριν το κάνεις σκέψου καλά- Ποιο κατοικίδιο είναι ιδανικό για ΄σένα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα