Την τέταρτη τηλεοπτική άδεια παίρνει και επίσημα ο Ιβάν Σαββίδης- Ποια τα επόμενα βήματα του;

16:44 30/9/2016 - Πηγή: iPop

Τέταρτος υπερθεματιστής και επίσημα ανακηρύχθηκε την Παρασκευή μετά από απόφαση της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής των τηλεοπτικών αδειών ο επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης.

Ο Ιβ. Σαββίδης τονίζουμε, πως θα λάβει την τέταρτη τηλεοπτική άδεια καταβάλλοντας 61,5 εκατ. ευρώ. Όπως έχει μέχρι στιγμής επισημανθεί θα πρέπει να καταβάλει την πρώτη δόση των 20,5 εκατ. ευρώ την Δευτέρα.

Θυμίζουμε, πως αμέσως μετά την παραίτηση του Καλογρίτσα ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε έτοιμος να καταθέσει άμεσα την πρώτη δόση έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να αποκτήσει το δικό του κανάλι.

Να σημειωθεί,

πως την Παρασκευή ματαιώθηκε η συζήτηση στο ΣτΕ καθώς ένταση σημειώθηκε μεταξύ των δικαστών.

Η ανακοίνωση από το ΣτΕ:

«Εν όψει του κλίματος, το οποίο επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες, ιδίως, ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δικαστηρίου υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι πρέπει να ματαιωθεί η προγραμματισθείσα (από 13/9/2016) για σήμερα διάσκεψη επί των υποθέσεων αυτών».

photo:Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Την τέταρτη τηλεοπτική άδεια παίρνει και επίσημα ο Ιβάν Σαββίδης- Ποια τα επόμενα βήματα του; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα