Πριν το Χάραμα

11:11 1/12/2014 - Πηγή: iPop

Στο χώρο του ιστορικού θεάτρου Βέμπο η παράσταση Πριν το Χάραμα προσπαθεί να σε ταξιδέψει σε μία άλλη μουσική εποχή, αγάπης, ίντριγκας, πάθους αλλά παράλληλα πόνου και αληθινής, δυνατής φιλίας.

Η παράσταση Πριν το Χάραμα σε πηγαίνει πίσω στην εποχή του πολέμου και της δημιουργίας. Άνθρωποι απλοί που αγαπούν και ζουν από το τραγούδι μέσα από πρωτότυπους διαλόγους, με την εναλλαγή αμέτρητων κουστουμιών και με σύμμαχο τις φωνές τους διανύουν την δική τους πορεία που περιπλέκεται και τους μπερδεύει τις ζωές. Το μπουζούκι δίνει

τον ρυθμό και το μυαλό ταξιδεύει στα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής.

Όλα ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη την εποχή της γερμανικής κατοχή. Ο νεαρός Ανέστης πιάνει δουλειά στο κέντρο του Κώστα Δραγούτσου όπου ο αδερφός του παίζει μπουζούκι και τραγουδούν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες της εποχής. Αν και έχει ερωτευτεί την νεαρή Αρετή την αφήνει για τα μάτια της Αρετής που θέλει να τον αναδείξει και να τον βοηθήσει. Και κάπως έτσι αλλάζει η ζωή του. Το παρελθόν, όμως, δεν τους αφήνει. Τους ακολουθεί και στη Θεσσαλονίκη και τους φέρνει αντιμέτωπους με όσα έκαναν αλλά ακόμα και με όσα ένιωσαν.

Info!

Πριν το Χάραμα
Θέατρο Βέμπο
Διεύθυνση: Καρόλου 18, Στάση μετρό «Μεταξουργείο»
Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή
“Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 19:15, Πέμπτη και Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:15 και 21:15, Κυριακή 18:00
Τιμές εισιτηρίου: Α ζώνη 30 Ευρώ, Β ζώνη 25 Ευρώ, Θεωρείο 20 Ευρώ, Λαϊκή- Απογευματινή Τετάρτη και Σάββατο 20 Ευρώ, Φοιτητικό- παιδικό 16 Ευρώ, Ανέργων 13 Ευρώ (εκτός βραδινής Σαββάτου).

The post Πριν το Χάραμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα