Έχεις την πεσμένη διάθεση του χωρισμένου-ης; Άλλαξέ την!

20:02 24/7/2014 - Πηγή: iPop

Η σχέση σου τελείωσε και το χαμόγελο έφυγε από τα χείλη σου. Μπορεί, όμως, να επαναφέρεις τη χαρά στη ζωή σου και να αλλάξεις τη πεσμένη διάθεση του χωρισμένου-ης που έχεις τώρα. Δεν θα κάνεις μαγικά, ούτε θα χρειαστεί να κάνεις ατέλειωτες ώρες ψυχοθεραπείας. Ακoλουθώντας απλά πράγματα και αλλάζοντας μικρές σου συνήθειες θα δεις πως μπορείς να τα καταφέρεις!

Πώς θα αλλάξεις τη διάθεση του χωρισμένου-ης;Κοινωνικοποιήσου ξανά! Αντί να κάθεσαι μόνος-η σπίτι και να αναπολείς στιγμές που πέρασες μαζί του, βγες έξω και
γνώρισε κόσμο. Πες επιτέλους ναι στους φίλους που σε τραβούν να πάτε για μία μπύρα και δε θα το μετανιώσεις.Άλλαξε εμφάνιση! Είτε είσαι γυναίκα, είτε είσαι άντρας μία αλλαγή στην εμφάνισή σου θα σε ανεβάσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα! Άλλαξε απλά κούρεμα ή έστω αγόρασε ένα καινούργιο ρούχο.Πέρνα λίγο καιρό μόνος-η! Δεν εννοούμε να κάτσεις σπίτι αφού πριν σε παροτρύναμε να βγεις. Όταν λέμε μοναξιά, εννοούμε συναισθηματική. Ξεκίνα να φλερτάρεις, αλλά μην επενδύσεις αμέσως σε κανένα νέο δεσμό. Πάρε το χρόνο σου και πρώτα ξέχνα.Αγάπησε από την αρχή τον εαυτό σου. Σταμάτα να θεωρείς υπεύθυνο-η τον εαυτό σου. Σε μία σχέση δε φταίει ποτέ ο ένας, φταίνε και οι δύο. Οπότε, βγάλε τις ευθύνες από πάνω σου και στήριξε τη σχέση με το εγώ σου με πιο γερές βάσεις. Μην αφήνεις τις κακές σκέψεις να σε παίρνουν από κάτω και πίστεψε σε σένα!

The post Έχεις την πεσμένη διάθεση του χωρισμένου-ης; Άλλαξέ την! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα