Πώς να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον αέρα

07:30 1/11/2014 - Πηγή: iPop

Φθινόπωρο σημαίνει πρωτοβρόχια, που στη γλώσσα της μόδας μεταφράζεται ως πλεκτά, ζακετούλες, ομπρελίτσες και γαλότσες. Τι γίνεται, όμως, όταν ο αέρας έξω “λυσσομανάει” και εσύ δε ξέρεις τι να πρωτομαζέψεις; Πώς να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον αέρα;

Και καλά όλα αυτά όταν έχεις να πας μέχρι το Super Market. Τι κάνεις, όμως, όταν πρέπει να δώσεις το παρόν σε μία εκδήλωση, σε ένα κόκκινο χαλί βρε αδερφέ; Τότε

το “φύσα αεράκι, φύσα με” μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό!

Τι να κάνεις:Εφάρμοσε μία αρκετά γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατική κρέμα μαλλιών ή ορό πριν φορμάρεις τα μαλλιά σου, για να μειώσει το φριζάρισμα και να κρατήσει το χτένισμα σου στη θέση του.Βάλε στα μαλλιά σου κλιπάκια.
Είναι ο σωτήρας σου για να μην ανεμίζουν ελεύθερα στον αέρα και τρέχεις να τα μαζέψεις!Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου, η αρχοντιά σου και η αλογοουρά σου!
Ακόμη κι αν δε θες να τα κρατήσεις πάνω για το event, δέσ’ τα για να ξεφύγεις από τη μανία του ανέμου κατά τη διαδρομή (ειδικά αν μετακίνησέ με τα Μ.Μ.Μ) και αφού φτάσεις, λύσ’ τα και ανακάτεψε τα με τα δάχτυλα σου. Θα πετύχεις το απόλυτο wavy look.Μπορείς ακόμη να κάνεις ένα πολύ εντυπωσιακό και σικ κότσο με το αγαπημένο μας, μπομπάρι. Τύλιξε το χτένισμα σου με ένα μεταξωτό ή βαμβακερό μαντήλι.
Αυτό θα μειώσει τον αέρα. Επέλεξε ένα μαντήλι/κασκόλ αρκετά μεγάλο για να καλύψει όλο το πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Αν δε σε ενθουσιάζει η ιδέα αυτή και φυσικά ταιριάζει με το υπόλοιπο look που σκοπεύεις να υιοθετήσεις, βάλε ένα καπέλο.

The post Πώς να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον αέρα appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
πως να μην ανεμίζουν τα μαλλια
Τυχαία Θέματα