Έχεις πονόλαιμο; Μάθε πως θα απαλλαγείς άμεσα

18:32 31/10/2014 - Πηγή: iPop

Τα πρώτα κρύα δεν ήρθαν μόνα τους. Έφεραν μαζί τους και τον πονόλαιμο. Αυτή την φορά, λοιπόν, δεν έχεις μια απλή διακριτική ενόχληση στο λαιμό σου. Πονάς και μάλιστα πονάς πολύ. Ναι, καλέ μου κρύωσες αφού δεν πρόσεχες. Μην αγχώνεσαι, όμως, εμείς θα σε βοηθήσουμε να απαλλαγείς από τον πονόλαιμο και να νιώσεις γρήγορα καλύτερα.

Τι να κάνεις αν έχεις πονόλαιμο;Ξέχνα τα κρύα: Βγάλε το νερό από το ψυγείο ή έστω αραίωσε το με λίγο βρύσης. Τα παγωμένα δεν σου κάνουν καλό οπότε καλό
θα ήταν να τα ξεχάσεις έστω για λίγο.Γαργάρες: Κατά πάσα πιθανότητα αν το κρύωμα σου είναι βαρύ, ο λαιμός σου γέμισε πύον. Ο τρόπος να το απομακρύνεις και να «καθαρίσεις» τις αμυγδαλές σου είναι ένας. Διέλυσε αρκετό θαλασσινό αλάτι μέσα σε λίγο νερό και κάνε γαργάρες. Αυτό το διάλυμα θα ξεράνει τις αμυγδαλές σου και θα απομακρύνει το κολλημένο πύον.Φάε κοτόσουπα: Μην προτιμάς τροφές που είναι σκληρές και επιδεινώνουν τον πονόλαιμο όταν καταπίνεις. Η κοτόσουπα είναι η ιδανική τροφή που θα σε θεραπεύσει. Ο ζωμός της περιέχει αρκετό νάτριο και έχει πραγματικά αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις άμεσα καλύτερα.Μια κουταλιά μέλι: Το μέλι θα μαλακώσει τον λαιμό σου και θα ηρεμήσει την «πονεμένη» περιοχή του.

The post Έχεις πονόλαιμο; Μάθε πως θα απαλλαγείς άμεσα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα