Πώς να μη σε επηρεάζουν οι αρνητικοί άνθρωποι;

16:30 28/7/2014 - Πηγή: iPop

Δυστυχώς δεν περιστοιχιζόμαστε πάντα από χαμογελαστούς και ευδιάθετους ανθρώπους. Υπάρχει μία κατηγόρια που ειδικά στις μέρες (που τα προβλήματα έχουν έξαρση) έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Η συγκεκριμένη, λοιπόν, κατηγορία ονομάζεται αρνητικοί άνθρωποι και φυσικά μπορούν να κάνουν σου μεγάλο κακό (χωρίς πολλές φορές να το καταλαβαίνεις).

Τι να κάνεις για να μη σε επηρεάζουν οι αρνητικοί άνθρωποι;Απομόνωσε όσα σου λένε. Μη μπαίνεις στη διαδικασία να γίνεις ένα με το πρόβλημα που σχεδόν πάντα έχουν να εξιστορήσουν. Άκουσε τις ιστορίες τους, αλλά στη συνέχεια ξέχασε τες.Χρησιμοποίησε την κριτική
σου ικανότητα για να σκεφτείς τι είναι υπερβολικό από όσα ακούς. Τις περισσότερες φορές οι αρνητικοί άνθρωποι φτάνουν στην υπερβολή και θέλουν πάντα να μιζεριάζουν και τους εαυτούς τους, αλλά και τους γύρω τους. Έτσι σκέψου που φτάνει το αληθινό και που ξεκινά η φανταστική τους ιστορία.Μη τους επιτρέπεις να καταρρίπτουν τις ιδέες σου και να απαξιώνουν στους στόχους σου. Οι αρνητικοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν πάντα να βγάλουν λάθος όσα θες να κάνεις και να θεωρήσουν τους στόχους σου ανούσιους. Είναι μία στάση ζωής που έχουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι για να αναδειχθούν οι ίδιοι και να μειώσουν εσένα.Μη τους δίνεις πολύ αέρα. Μη τους επιτρέπεις να χώνονται στη ζωή σου γιατί θα σου φέρουν ανακατωσούρες που σίγουρα δε θες!Βρες το γιατί το κάνουν. Oι περισσότεροι άνθρωποι που είναι αρνητικοί έχουν λόγο. Συνήθως, έχουν μια μειονεκτική εικόνα του εαυτού τους και τους διακρίνει η εσωτερική ανασφάλεια. Έτσι, κάνε ένα εύκολο τρικ. Προσπάθησε στην κουβέντα που κάνεις μαζί τους να τους εμψυχώσεις για να μην τους βγει η κακία της ζήλειας. Πες τους όμορφα λόγια και ανέβασε την αυτοπεποίθηση τους. Έτσι, μπορεί να αλλάξουν χαρακτήρα και να καταλάβουν ότι συμπεριφέρονται λάθος.

The post Πώς να μη σε επηρεάζουν οι αρνητικοί άνθρωποι; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα