DIY: Εντυπωσιακό βάζο από πέτρες

13:31 28/7/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις πολύ φαντασία και πολύ ελεύθερο χρόνο ειδικά τώρα που έχεις άδεια οπότε, καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις το χρόνο σου δημιουργικά. Έτσι, μπορείς να φτιάξεις ένα πρωτότυπο βάζο από πέτρες και τσιμέντο για να διακοσμήσει το τραπέζι της αυλής σου και όχι μόνο.

Τι θα χρειαστείς για το βάζο από πέτρες;Πέτρες μικρού μεγέθουςΤσιμέντοΧαρτόνι από χαρτί κουζίναςΈνα κομμάτι χαρτόνιΚόλλαΠώς θα φτιάξεις το βάζο από πέτρες;Αρχικά πρέπει να φτιάξεις πάτο στο βάζο σου. Οπότε, κόψε ένα κομμάτι χαρτονιού το στο μέγεθος του εσωτερικού ρολού του χαρτονιού σου που θα αποτελέσει τον πάτο από το βάζο σου. Κόλλα
το καλά με την κόλλα διαρκείας σου και περίμενε να στεγνώσει όση ώρα χρειαστεί.Φτιάξε το τσιμέντο σου αναμειγνύοντας τη σκόνη του τσιμέντου και το νερό, όπως, θα σου πουν στο κατάστημα που θα το αγοράσεις.Αφού φτιάξεις το τσιμέντο σου ακούμπησε το στρογγυλό σου χαρτόνι γύρω, γύρω μέσα στο τσιμέντο.Πριν στεγνώσει το τσιμέντο σου ρίξε επάνω του πετρούλες που θα κολλήσουν στο τσιμέντο σου και θα γίνουν ένα με το τσιμεντένιο μείγμα.Άσε το βάζο σου να στεγνώσει καλά και είναι έτοιμο να διακοσμήσει το τραπέζι σου και να υποδεχτεί τα λουλούδια που έκοψες από τον κήπο σου.
photos:loffee.com

The post DIY: Εντυπωσιακό βάζο από πέτρες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα