Πως να κοιμάστε καλύτερα μαζί

20:32 28/8/2014 - Πηγή: iPop

Αν έχεις πρόβλημα και θες να μάθεις πως να κοιμάστε καλύτερα μαζί, τότε διάβασε το άρθρο μας και πάρε μερικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το μεγάλο σου πρόβλημα.

Αρχικά, πρέπει να θυμάσαι πως μερικά προβλήματα στον ύπνο δεν λύνονται εύκολα και άλλα χρειάζονται τη βοήθεια ενός γιατρού. Εμείς θα σου δώσουμε τις πιο απλές αλλαγές, που μπορείς να κάνεις δίχως να χρειαστείς τη βοήθεια κάποιου τρίτου. Γι” αυτό, ετοιμάσου να κοιμηθείς πιο άνετα με το σύντροφο σου απόψε.

Δύο κουβέρτες

Ποτέ και για κανένα λόγο μία κουβέρτα

στο κρεβάτι. Δύο κουβέρτες είναι η ιδανική μέθοδος για να κοιμηθείτε και οι δύο σας ζεστά και άνετα, δίχως να παλεύεις μαζί του όλο το βράδυ. Να σε ενημερώσουμε πως είναι από τους βασικότερους λόγους, που καυγαδίζουν τα ζευγάρια.

Λιγότερα φώτα

Χρησιμοποιήστε λιγότερα φώτα, ο καθένας ξεχωριστά, για τις δουλειές που πρέπει να κάνεις. Ακόμα καλύτερα, αν ο σύντροφος σου κοιμάται, τότε μην χρησιμοποιείς το υπνοδωμάτιο αλλά το καθιστικό ή το γραφείο. Είναι ενοχλητικό να μην σέβεται ο ένας τον άλλο.

Διαφορετικά ξυπνητήρια

Βάλε διαφορετικό ξυπνητήρι, απ’ότι αυτός/η, αν δεν έχεις το ίδιο ωράριο μαζί του/ης. Έτσι θα εξοικονομήσεις ώρες ύπνου και δεν θα σηκωθείς δίχως λόγο.

The post Πως να κοιμάστε καλύτερα μαζί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα