Γιατί τα Fist Bumps κάνουν καλό στην υγεία;

18:31 28/8/2014 - Πηγή: iPop

Πως τα Fist Bumps κάνουν καλό στην υγεία μας και για όσους δεν ξέρουν, τι είναι τα Fist Bumps; Είναι πολύ απλά ένας από τους πιο υγιεινούς τρόπους να χαιρετήσεις κάποιον.

Το Fist Bump αν και έχει χαρακτηριστεί από τους μαύρους στην Αμερική, ως τρόπος χαιρετισμού, ανάμεσα σε μέλη συμμοριών είναι και ένας από τους πιο υγιεινούς να χαιρετήσεις κάποιον, ακόμα και αν δεν ανήκεις σε κάποιο «Crew». Τα χέρια σου είναι η είσοδος για πολλά μικρόβια και πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός με το τι αγγίζεις κάθε μέρα. Το χέρι κάποιου άλλου ανθρώπου είναι ουσιαστικά μια κινητή μάζα μικροβίων και

μία χειραψία μαζί του, απλά θα τα μεταφέρει σε εσένα.

Για την ακρίβεια, με το Fist Bump, μεταφέρεις μόνο το 1/20 των βακτηρίων από το χέρι του άλλου, στο δικό σου. Σημαντικά μικρότερο ποσοστό από την χειραψία και το κλασσικό «κόλλα πέντε». Ο Barrack Obama επιλέγει να κάνει τις περισσότερες φορές Fist Bump, παρά χειραψίες. Τώρα αυτό γίνεται ή γιατί θέλει να προσέξει την υγεία του ή γιατί θέλει να λήξει πιο νέος. Το να ανήκει σε συμμορία πάντως το αποκλείουμε.

Γι’αυτό και εσύ ξεκίνα να κάνεις Fist Bump σε όλους και αν σε ρωτήσουν γιατί, τότε και εσύ πες τους πως το κάνεις καθαρά για λόγους υγείας. Σταμάτα το μόνο όταν σε απειλήσει το αφεντικό με απόλυση ή η μητέρα σου με διακοπή παροχής φαγητού.

The post Γιατί τα Fist Bumps κάνουν καλό στην υγεία; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα