Γιατί ο σκύλος είναι ο μόνος που σε καταλαβαίνει ενώ, ο άντρας σου σε παιδεύει;

19:31 28/8/2014 - Πηγή: iPop

Όταν συνάντησες πρώτη φορά το σκύλο σου τον ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά (κάπως έτσι έγινε και με τον αγαπημένο σου, τα προβλήματα, όμως, ξεκίνησαν μετά) και κατάλαβες πως αυτός θα είναι ο Mr. Perfect της ζωής σου. Ο καιρός πέρασε και τα σενάρια που έκανες στο μυαλό σου επιβεβαιώθηκαν. Έτσι, ο σκύλος είναι ο μόνος που σε καταλαβαίνει και θα συνεχίσει να το κάνει για πάντα.

Φυσικά, όπως

καταλαβαίνεις ένας λόγος που τα βρίσκετε τόσο πολύ είναι γιατί δεν μιλάει και δεν αντιδρά σε όσα ακούει καθημερινά από εσένα. Ναι αυτός δε θα σε κερατώσει ποτέ και πάντα θα είναι ο πιστός σου ακόλουθος όπου θες να σε συντροφεύει. Θα είναι ο άγρυπνος φρουρός που δε αφήνει κανέναν να σε πειράξει και όταν δακρύζεις θα κάνει τα πάντα για να σου πάρει το δάκρυ και να ζωγραφίσει ξανά στα χείλη σου το γέλιο.

Ο αγαπημένος τετράποδος φίλος σου θα έχει μάτια πάντα με εσένα σε αντίθεση με το έτερον ήμισυ που θα κρυφοκοιτάζει ποια περνάει μπροστά του. Το αθώο του βλέμμα θα είναι πάντα προσηλωμένο στα μάτια σου. Και τώρα έρχεται η ώρα του μεγάλου ερωτήματος! Γιατί και οι άντρες να μην είναι τόσο εύκολοι στον χειρισμό τους, όπως οι σκύλοι, αλλά να έχουν πιο πολλές ομοιότητες με τους κόκορες; Γιατί να μπουκάρουν στα κοτέτσια (μπαρ) και να ψάχνουν τις κότες τους (γυναίκες) αντί να κάθονται δίπλα σου στο κρεβάτι, όπως κάνει ο σκυλάκος σου και να σε μυρίζει για να νιώθει την απόλυτη σιγουριά;

Ας κάνουμε, λοιπόν, μια συλλογική και μεγάλη ευχή! Ας ενωθούμε, όλες οι γυναίκες μαζί και ας ευχηθούμε να μεταλλαχτούν όλοι οι κόκορες σε πιστοί σκύλοι… Ας το ξεκινήσουμε τώρα… μετρώντας αντίστροφα. 3… 2… 1…!

The post Γιατί ο σκύλος είναι ο μόνος που σε καταλαβαίνει ενώ, ο άντρας σου σε παιδεύει; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα