Πώς να δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση

20:01 20/10/2014 - Πηγή: iPop

Χρειάζεται στη ζωή να δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση, ότι είσαι ένας άνθρωπος δυναμικός ακόμα και αν πολλές φορές αυτό δεν ισχύει. Υπάρχουν τρόποι, λοιπόν, να δείξεις στους άλλους ότι η παρουσία σου έχει ισχύ χωρίς να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα επάνω σου.

Τι μπορείς να «φτιάξεις» στο στιλ και στους τρόπους σου για να δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση;Την στάση του σώματός σου: Τα απαισιόδοξα άτομα που δεν πιστεύουν στον εαυτό σου συνήθως καμπουριάζουν και μαζεύονται. Άλλαξε, λοιπόν, τον τρόπο που κάθεσαι. Ίσιωσε τους ώμους,
ρούφα την κοιλιά και πέταξε έξω το στήθος.Την ομιλία σου: Για να φαίνεσαι δυνατός-η πρέπει να το επιβεβαιώνει και η φωνή σου. Αύξησε την ένταση της ακόμα και αν πιστεύεις ότι κάποιος μπορεί να μην συμφωνεί ή ακόμα και να κατακρίνει όσα λες.Κινήσεις των χεριών: Πρόσεχε τα χέρια σου την ώρα που μιλάς και φυσικά ποτέ μην τα κρατάς σφιχτά μπλεγμένα μπροστά στην κοιλιά σου. Άσε τα χέρια σου ελεύθερα να κινούνται και να «μιλούν» και αυτά στις συζητήσεις σου. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι πιο πειστικός-η προς τους άλλους και η κουβέντα σου θα είναι πιο ζωντανή.Πρόσεχε το ντύσιμό σου: Οι φόρμες και τα φαρδιά ρούχα σε κάνουν να νιώθεις άνετα αλλά σου κόβουν πόντους γοητείας και αυτοπεποίθησης. Βάλε κάτι πιο στενό και θα κερδίσεις αμέσως τα βλέμματα.

The post Πώς να δείχνεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα