Τι δουλειές μπορεί να κάνει κάποιος έξυπνος, αλλά τεμπέλης;

16:32 20/10/2014 - Πηγή: iPop

Είσαι έξυπνος, αλλά τεμπέλης … Έξυπνο παιδί, αλλά δεν διαβάζει. Το άκουγες στο σχολείο και όσο μεγαλώνεις τείνει να γίνει η κοσμοθεωρία σου. Ποιες είναι οι κατάλληλες δουλειές για σένα; Η ερώτηση τέθηκε στο δίκτυο Quora και οι χρήστες παρείχαν πολλές διαφορετικές διαφωτιστικές απαντήσεις, μεταξύ των οποίων και οι παρακάτω:

Προγραμματιστής: Δεν θα δυσκολευτείς αν είσαι έξυπνος και σταδιακά θα μάθεις ότι πολλές από τις διαδικασίες είναι επαναλαμβανόμενες. Οι καλοί προγραμματιστές γράφουν όσο το δυνατόν πιο λίγες γραμμές κώδικα και είναι ένα από εκείνα τα επαγγέλματα που πληρώνονται καλά, ενώ
την ίδια στιγμή ενθαρρύνουν την τεμπελιά.Αν ξέρεις καλά αγγλικά, μπορείς να διδάξεις σε ασιατική χώρα. Οι μισθοί στην Κίνα για καθηγητές Αγγλικών είναι πολύ καλοί.Δημόσιος υπάλληλος: Αν είσαι ok με το μισθό, είναι μια δουλειά με σταθερό ωράριο και ελάχιστες απαιτήσεις.Σύμβουλος: Αν παρέχεις συμβουλευτική υποστήριξη σε κάποια εταιρεία για ένα εξειδικευμένο αντικείμενο, πιθανότητα δεν έχεις υπερβολικό φόρτο εργασίας, αλλά πληρώνεσαι καλά.Υπεύθυνος δημιουργικού σε διαφημιστική: Ψάχνεις για έμπνευση και επικοινωνείς με κειμενογράφους, γραφίστες και animators. Ενίοτε έχεις να κάνεις παρουσιάσεις, αλλά γενικά είναι τέλειο για έξυπνους τεμπέληδες.Σε μια μεγάλη εταιρεία, όπως IBM ή Microsoft: Στις χαμηλές βαθμίδες, ο μισθός είναι ικανοποιητικός και οι απαιτήσεις περιορισμένες.Προσλαμβάνεις έναν Κινέζο να κάνει τη δουλειά για σένα από απόσταση.Online poker. Full time.

The post Τι δουλειές μπορεί να κάνει κάποιος έξυπνος, αλλά τεμπέλης; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα