Πως ήταν οι stars το 1994 και πως είναι σήμερα;

13:00 16/9/2014 - Πηγή: iPop

Αν η ταυτότητά σου γράφει στο «ημερομηνία γέννησης», κάτι που δεν είναι το 9 ή το 0 το προτελευταίο ψηφίο, τότε κάθε φορά που ανοίγεις φωτογραφικό άλμπουμ, των νεανικών σου χρόνων, αναρωτιέσαι «πως ήμουν έτσι» και «πως ήταν δυνατόν, να κυκλοφορώ με αυτά τα μαλλιά και να μην με κράζει το σύμπαν»! Δεν είσαι ο μόνος/η φίλε/η iPopista μας. Όλοι έτσι περιέφεραν τον εαυτό τους στο μακρινό 1994! Ακόμη και αυτοί των καλύτερων οικογενειών (βλ. stars)

Για να νοιώσεις καλύτερα λοιπόν, και να ανοίξεις το άλμπουμ «καλοκαίρι 1994″ χωρίς να φρικάρεις όταν σε δεις με φράντζες, όγκους, μύτες στα μαλλιά

κλπ, κοίτα τι σου ετοιμάσαμε.

Το πριν και το τώρα των αγαπημένων και πιο λαμπερών ονομάτων της διεθνούς σόου μπιζ! Θαύμασε την ολοστρόγγυλη φράντζα και σκέψου πόσο πιστολάκι έκανε η Τζούλια Ρόμπερτς για να εξασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα.

Μέτρα τις μπούκλες στα μαλλιά της Σάρα Τζέσικα, της Ντρού και της Λόπεζ (Θεέ μου! Τόσες ούτε η Πόπη δεν κάνει πριν βγει στον αέρα της εκπομπής. Και δεν είχε κάνει ποτέ! Καλά. Γι αυτό, όρκο δεν παίρνω)

Όσο για την Ατζελίνα, τον Μπραντ, την Κάμερον Ντίαζ και την Χάλι Μπέρι… δεν έχουμε λόγια. Μα ίδιοι! Τι κάνουν να το κάνουμε και εμείς;

Photos: instyle.com

The post Πως ήταν οι stars το 1994 και πως είναι σήμερα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα