Ποιος είναι ο ρόλος της Ελεονώρας Μελέτη στο Survivor; (video)

14:35 15/4/2017 - Πηγή: iPop

Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, τα 3 άτομα που αποχώρησαν πρόσφατα από το τηλεοπτικό παιχνίδι που έχει καθηλώσει το Ελληνικό κοινό, το Survivor θα βρεθούν όλοι μαζί και θα συνομιλήσουν με την Ελεονώρα Μελέτη στο #SurvivorPanorama. Ποιος θα είναι ο ρόλος της Ελεονώρας Μελέτη

στο Survivor;

H Eιρήνη Κολιδά, ο Πάνος Αργιανίδης και ο Στέλιος Χανταμπάκης θα βρεθούν όλοι μαζί για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση τους και θα μας αποκαλύψουν πράγματα για την επιβίωση τους, για τα αγωνίσματα, την κατάσταση που επικρατεί στις δύο παραλίες ανάμεσα σε μαχητές και διάσημους.

Παρακάτω το πρώτο video με τις δηλώσεις τους, το οποίο και δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του Survivor στα social media.

Tην Κυριακή στις 20:50 θα μάθουμε λοιπόν όλα όσα περιμέναμε τόσο καιρό, ό,τι δεν μας δείχνουν οι κάμερες!

H Eιρήνη , ο Πάνος και ο Στέλιος για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση τους βρίσκονται όλοι μαζί και συνομιλουν με την Ελεονώρα Μελέτη στο #SurvivorPanorama. Mας αποκαλύπουν στοιχεία από την επιβιώση, τα αγωνίσματα και αυτά που συμβαίνουν στις 2 παραλίες…Αύριο 20:50 θα μάθουμε όσα δεν δείχνουν οι κάμερες του #SurvivorGr…Stay tuned!!

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on Apr 15, 2017 at 2:14am PDT

The post Ποιος είναι ο ρόλος της Ελεονώρας Μελέτη στο Survivor; (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα