Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως την Τρίτη του Πάσχα

11:18 15/4/2017 - Πηγή: iPop

Τα ΜΜΜ σήμερα, Μ. Σάββατο, και έως έως την Τρίτη του Πάσχα. Σήμερα τα ΜΜΜ στην πρωτεύουσα θα κινηθούν έως τις 23:00 το βράδυ.

Οι τελευταίοι συρμοί, σήεμρα, Μ. Σάββατο θα αναχωρήσουν ως εξής:

Από ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ στις 22:40Από ΕΛΛΗΝΙΚΟ στις 22:40Από ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
προς ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ στις 21:26Από ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ προς Δ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ στις 22:46Από ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ προς ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ στις 22:00Από Δ.ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ προς ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ στις 22:37Από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ προς όλες τις κατευθύνσεις στις 23:00Από Πειραιά προς Κηφισιά στις 22:20Από Κηφισιά προς Πειραιά στις 22:20

Σε λεωφορεία και τρόλεϊ θα εφαρμοστεί, σήμερα Μ. Σάββατο, πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες.

Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.Θα λειτουργούν και θα ενισχυθούν οι Γραμμές του κέντρου (π.χ 100).

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών», ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών».

Την Τρίτη του Πάσχα για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Σαββάτου με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες.

Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής.

Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

The post Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως την Τρίτη του Πάσχα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα