Ποιο είναι το μυστικό για τέλειες βλεφαρίδες; Μα, ένα κουτάλι!

13:01 10/4/2014 - Πηγή: iPop

Έως τώρα γνωρίζαμε ότι το κουτάλι προορίζεται για τα φαγητά μας. Μετά από αυτό το άρθρο θα το βλέπετε με άλλο μάτι (με βλεφαρίδα-κάγκελο!). Και δεν θα χρειαστείτε το ψαλίδι βλεφαρίδων που κοντεύει να αφήσει φαλακρά τα βλέφαρά σας.

1η χρήση:

Αφήνουμε το κουτάλι για 10 λεπτά στο ψυγείο. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε το κοίλο μέρος του κάτω από τα μάτια για μερικά λεπτά. Το τρικ αυτό εξαφανίζει σακούλες και πρήξιμο.

2η χρήση:

Χρησιμοποιούμε τη βάση του κουταλιού ή την άκρη του για να κυρτώσουμε τις βλεφαρίδες, πιέζοντας το μέταλλο πάνω τους. Το κουτάλι θα λειτουργήσει περίπου όπως το ψαλίδι

βλεφαρίδων σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

3η χρήση:

Για μεγαλύτερη συντομία, ακουμπάμε την κυρτή πλευρά του (αυτή που χρησιμοποιούμε για να φάμε) πάνω στο μάτι μας και το κλείνουμε. Μένουμε με κλειστό το μάτι για λίγα λεπτά. Τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα αν πρώτα έχουμε εφαρμόσει κανονικά τη μάσκαρα και έχουμε ζεστάνει στα χέρια μας το κουτάλι.

4η χρήση

Βάζουμε ένα πλαστικό κουτάλι κάτω από τις βλεφαρίδες του κάτω βλεφάρου για να μπορέσουμε να απλώσουμε καλά τη μάσκαρα, χωρίς να κολλήσουν και να λερώσουν το δέρμα μας.

Photo: indulgy.com/source/livegorgeous.tv

The post Ποιο είναι το μυστικό για τέλειες βλεφαρίδες; Μα, ένα κουτάλι! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Αναζητήσεις
τέλειεσ βλεφαρίδεσ με κουτάλι
Τυχαία Θέματα