Η φύση είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του προσώπου σου!

10:01 10/4/2014 - Πηγή: iPop

Η φύση είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του προσώπου σου! Τροφές, λάδια, γλυκά, φυτά όλα έρχονται και στέκονται στο πλευρό σου για να μην χάσεις ποτέ τη λάμψη του προσώπου σου, μην εμφανίσεις ποτέ ρυτίδες και γενικά να μείνεις 20 χρονών for ever!

Κόκκινες πιπεριές

Οι κόκκινες πιπεριές είναι ένα νόστιμο λαχανικό που μπορείς να το φας είτε μαγειρεμένο είτε ωμό. Περιέχει πάνω από 100% των ημερήσιων αναγκών σου σε βιταμίνη C. Περιέχει επίσης σημαντικές ποσότητες διαιτητικών ινών και βιταμίνη Β6. Επιπλέον, είναι πλούσια σε καροτενοειδή που

μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη των ρυτίδων και την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στο δέρμα σου, βοηθώντας το να δείχνει πιο νεανικό. Λόγω των καροτενοειδών της, η κόκκινη πιπεριά είναι ιδανική και για την καταπολέμηση της ακμής.

Μαύρη σοκολάτα

Η μαύρη σοκολάτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα και φλαβονόλες που βοηθούν στο να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά στην μαύρη σοκολάτα, θα συμβάλουν στη μείωση της τραχύτητας του δέρματός σου αλλά και στη προστασία από τον ήλιο! Επιπλέον, το κακάο χαλαρώνει τις αρτηρίες, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος που οδηγεί σε πιο υγιή επιδερμίδα.

Σολωμός

Ο σολωμός είναι μια εξαιρετική τροφή για την καταπολέμηση του στρες, του άγχους και της κατάθλιψη. Επίσης, παρέχει τις περισσότερες από τις καθημερινές ανάγκες βιταμίνης D και όπως ίσως ήδη γνωρίζεις, η βιταμίνη D κρατάει υγιή τη καρδιά, τα οστά, το παχύ έντερο και τον εγκέφαλο.Βοηθά επίσης στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, του άγχους, της κατάθλιψης και τις καρδιακές παθήσεις. Ταυτόχρονα ξεχειλίζει από ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που είναι άριστα για την καταπολέμηση της φλεγμονής, των ρυτίδων και της ακμής.

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές κορεσμένου λίπους με περίπου 90% των θερμίδων, όπως τα κορεσμένα λιπαρά. Περιέχει λαυρικό οξύ, ένα ισχυρό αντιβακτηριακό και ιοκτόνο παράγων που κρατά μακριά ιούς, μολύνσεις, φλεγμονές και όπως περίμενες να διαβάσεις και της ακμής. Το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, η οποία είναι ιδανική για να κρατάς το δέρμα σου ενυδατωμένο, απαλό και χωρίς ρυτίδες.

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι μια μεγάλη πηγή αντιοξειδωτικών και ιδανικό για να χαλαρώσετε το σώμα σας και να μειώσετε το άγχος. Το πράσινο τσάι μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης υψηλής αρτηριακής πίεσης.

The post Η φύση είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του προσώπου σου! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα