Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην μητέρα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

18:52 30/3/2022 - Πηγή: iPop

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ασκήθηκε ποινική δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ αμέσως μετά εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης.

Η δικογραφία, που είχε σχηματιστεί, είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αθηνών, η οποία αφού τη μελέτησε άσκησε τη δίωξη.

Την υπόθεση χειρίζεται ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος. Η υπόθεση αφορά μόνο στον θάνατο της μικρής

Τζωρτζινας, για τον οποίο η δικογραφία βρίσκεται στις εισαγγελικές αρχές των Αθηνών, όμως, το επόμενο βήμα είναι να ενωθεί η δικογραφία μ’ εκείνες για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, καθώς για αυτές η έρευνα συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη:

«Από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της».

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις ήρθαν αφότου έγινε γνωστό ότι βρέθηκε η ουσία κεταμίνη στην Τζωρτζίνα. Η κεταμίνη είναι μία ουσία που σε μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει μέσα σε λίγα λεπτά, ιδίως εάν χορηγηθεί με σύριγγα. Η κεταμίνη χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στην κτηνιατρική ως ταχύτατο αναισθητικό – καταπραϋντικό φάρμακο, σε μικρές δόσεις όμως έχει ψυχοδηλωτικές και διασχιστικές επιδράσεις. Κυκλοφορεί σε υγρή μορφή ή σε λευκή σκόνη και η χρήση της ποικίλλει. Μπορεί να καπνιστεί, να χορηγηθεί ενδοφλεβίως και ενδομυϊκώς ή να ληφθεί από το στόμα ή τη μύτη.

Την ίδια στιγμή, μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην Πάτρα έχει επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές για να δηλώσει πως έχει πληροφορίες ότι η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Θυμίζουμε ότι ο γονιδιακός έλεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς να βρεθεί κάποιος συσχετισμός με γονιδιακό παράγοντα ή κληρονομικά ζητήματα που να εξηγεί τους αιφνίδιους θανάτους των παιδιών. 

Διάβασε όσα γνωρίζαμε νωρίτερα για την προσαγωγή της μητέρας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην μητέρα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποινική, Τζωρτζίνας,poiniki, tzortzinas