Πλήθος ερωτημάτων για την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία- Νέες πληροφορίες που σοκάρουν

13:38 1/12/2016 - Πηγή: iPop

Συνεχώς το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες πληροφορίες αναφορικά με τις συνθήκες συντριβής του μοιραίου αεροσκάφους στην Κολομβία. Όπως επισημαίνουν τα διεθνή Μέσα το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε η άτυχη ομάδα φέρεται να πετούσε επί 20 λεπτά έχοντας άδειες δεξαμενές καυσίμου.

Οι νέες πληροφορίες που δημοσιεύονται μετά το ηχητικό ντοκουμέντο, κατά το οποίο ο πιλότος απευθύνει έκκληση για βοήθεια, αναφέρουν πως το αεροσκάφος είχε μείνει από καύσιμα. Συγκεκριμένα τονίζεται, πως το αεροσκάφος των LAMIA

Airlines είχε εφοδιαστεί με καύσιμα για πτήση τεσσάρων ωρών, αλλά βρισκόταν στον αέρα για 4 ώρες και 20 λεπτά πριν συντριβεί.

Θυμίζουμε, πως λίγες ώρες νωρίτερα δόθηκε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο κατά το οποίο ο πιλότος ακούγεται να λέει:

Κυρία, πλήρης διακοπή λειτουργίας των οργάνων στην πτήση 933 της LAMIA, υπάρχει πλήρης διακοπή των ηλεκτρονικών συστημάτων, είμαστε χωρίς καύσιμα

Θυμίζουμε, πως όπως μετέδωσε η βραζιλιάνικη εφημερίδα ήδη από το βράδυ της Τετάρτης έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για τις συνθήκες συντριβής του αεροπλάνου.

Διαβάστε επίσης:

Κολομβία: Συγκλονίζει το ηχητικό με τον τελευταίο διάλογο του πιλότου πριν τη συντριβή (Video)

The post Πλήθος ερωτημάτων για την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία- Νέες πληροφορίες που σοκάρουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα