Πληροφορίες που σοκάρουν για το μοιραίο Τουπόλεφ- «Κρατηθείτε, πέφτουμε» φώναζαν οι πιλότοι

20:11 26/12/2016 - Πηγή: iPop

Νέες πληροφορίες που σοκάρουν βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μοιραίο Τουπόλεφ που συνετρίβη πριν λίγα εικοσιτετράωρα στην Μαύρη Θάλασσα. Όπως έγινε γνωστό οι πιλότοι φέρεται πως αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο και φώναζαν στους επιβάτες πως το αεροσκάφος πέφτει. Επίσης, το σενάριο της τρομοκρατίας συνεχώς απομακρύνεται, ενώ βρέθηκαν μερικά από τα κύρια κομμάτια του αεροσκάφους.

«Κρατηθείτε, πέφτουμε» έλεγαν έντρομοι οι πιλότοι:

Σύμφωνα με πληροφορίες τις

οποίες επικαλείται το Interfax οι πιλότοι του μοιραίου αεροσκάφους θεωρείται πως είχαν αντιληφθεί τον κίνδυνο συντριβής και προειδοποίησαν τους επιβάτες φωνάζοντας τους «Κρατηθείτε, πέφτουμε».

Τι είπε ο εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου;

«Τα αίτια της συντριβής αναζητούνται ακόμη, αλλά έχει αποκλειστεί η εκδοχή της τρομοκρατικής ενέργειας από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες» επισήμανε σε συνέντευξη του την Δευτέρα ο υπουργός μεταφορών, Μαξίμ Σοκολόφ. Τις εν λόγω πληροφορίες εν συνέχεια επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πασκόφ, ο οποίος τόνισε:

Είναι βέβαια ακόμη πολύ νωρίς για να σχηματίσουμε οριστική άποψη, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος, αλλά βρίσκεται πολύ κάτω στον κατάλογο των πιθανοτήτων

13 πτώματα έχουν ανασυρθεί:

Τα δεκατρία έχουν φτάσει τα πτώματα των επιβατών του μοιραίου Τουπόλεφ που έχουν ανασυρθεί από το βυθό της Μαύρης Θάλασσας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το πρακτορείο TASS οι δύτες ανέσυραν το πτώμα και του πιλότου του Tu 154, Ρομάν Βολκόφ.

Βρέθηκαν κομμάτια της ατράκτου του αεροσκάφους:

Το μεσημέρι της Δευτέρας το Υπουργείο Αντιμετώπισης Έκτακτων Περιστατικών της Ρωσίας επιβεβαίωσε πως οι διασώστες εντόπισαν στη Μαύρη Θάλασσα κομμάτια από την άτρακτο του αεροσκάφους, δηλαδή το κεντρικό κομμάτι του.

Ειδικότερα, οι Αρχές εντόπισαν τέσσερα μεγάλα κομμάτια της ατράκτου, τα οποία βρίσκονται σε βάθος 27 μέτρων.

Διαβάστε επίσης:

Εντοπίστηκαν κομμάτια της ατράκτου του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα

photo:Yevgeny Reutov/European Pressphoto Agency

The post Πληροφορίες που σοκάρουν για το μοιραίο Τουπόλεφ- «Κρατηθείτε, πέφτουμε» φώναζαν οι πιλότοι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα