Πήγαινε τις quesadillas σε άλλο επίπεδο προσθέτοντας χοιρινό και τυρί κρέμα!

16:01 12/3/2022 - Πηγή: iPop

Αυτή η εύκολη quesadilla είναι για όσους αγαπούν τον συνδυασμό μπριζόλας, πιπεριάς και λιωμένου τυριού ενός Philly Cheesesteak, αλλά αναζητούν αυτό το τραγανό μέρος μιας τραγανής τορτίγιας!

Τα πιο νόστιμα, σπιτικά και τραγανά quesadillas με μανιτάρια!

Συνταγή για quesadillas με χοιρινό και τυρί κρέμα: Υλικά2 κ.σ. ελαιόλαδο1 χοιρινό φιλέτο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι1 μέτριο κίτρινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες1 κόκκινη πιπεριά
κομμένη σε λεπτές φέτες1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες1/2 φλ. τυρί κρέμα2 μέτριες τορτίγιες από αλεύρι1/2 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα1/2 φλ. τριμμένο προβολόνεΠώς να φτιάξεις quesadillas με χοιρινό και τυρί κρέμαΣε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε τη μπριζόλα και από τις δύο πλευρές. Προσθέτουμε τη μπριζόλα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε 3 έως 4 λεπτά ανά πλευρά για μέτρια. Μεταφέρουμε τη μπριζόλα σε ένα ξύλο κοπής και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές στο τηγάνι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 8 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι να μυρίσει, 1 λεπτό περίπου. Επιστρέφουμε την κομμένη μπριζόλα στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε το μείγμα πιπεριάς/μπριζόλας σε ένα πιάτο και σκουπίζουμε το τηγάνι.Τοποθετούμε μια τορτίγια σε μια καθαρή επιφάνεια εργασίας. Πασπαλίζουμε το ένα τέταρτο της μοτσαρέλας στο κάτω μισό, από πάνω το ένα τέταρτο από το μείγμα πιπεριάς/μπριζόλας και ένα τέταρτο από το provolone και το τυρί κρέμα. Διπλώνουμε το πάνω μισό της τορτίγιας πάνω από τη γέμιση. Επαναλάβετε για να φτιάξουμε άλλες 3 quesadillas.Βάζουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε την υπόλοιπη κουταλιά της σούπας λάδι. Δουλεύοντας σε παρτίδες, προσθέστε τις quesadillas στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν και το τυρί να λιώσει, 2 έως 3 λεπτά ανά πλευρά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πήγαινε τις quesadillas σε άλλο επίπεδο προσθέτοντας χοιρινό και τυρί κρέμα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα